遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: [轉貼] 教 你 做 愛 心 車 厘 茄
Ebichu~     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (♡ ~ 麻將)
性別 女
UID 1420

精華 2
帖子 635
積分 517   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-7-20
來自 O c e a N
狀態 離線

發表於 2007-5-2 07:13 AM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 Ebichu~ 為MSN好友 通過MSN和 Ebichu~ 交談 ICQ 狀態
教 你 做 愛 心 車 厘 茄

千萬唔好亂諗!!!

我覺得如果將愛心車厘茄放入愛人既飯盒度好sweet咁

教下大家點做啦~~

1. 準 備 一 個 車 厘 茄

2. 在 1/3 處 切 一 刀

3. 將 大 的 部 份 留 下 來

4. 切 面 向 下 擺 好

5. 沿 中 線 切 開

6. 將 兩 部 份 放 平 砌 在 一 起 , 形 成 一 個 飽 滿 的 「 紅 心 」   完 成 !

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

好 cute 喎!!  我初初一時諗唔起咩係「車 厘 茄」!!  

Ebichu~ :
米奇你host飲食板都唔知道????!!!!!!!!!!!!!!!1

頂部

小神     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 11831

精華 0
帖子 2634
積分 1386   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-9-12
來自 天堂
狀態 離線

唔好亂諗?
可以亂諗到d 乜?

Ebichu~ :
半來我用 [教 你 用 車 厘 茄 做 愛] 做title既..
諗諗下驚比米奇話意識不良~
咁就冇用到...

之後唔記得左..照打照post~
果句咪亂諗就係咁黎架喇~

頂部

薰衣草     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 女
UID 1993

精華 0
帖子 6302
積分 812   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-7-28

發表於 2007-5-2 03:47 PM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 薰衣草 為MSN好友 通過MSN和 薰衣草 交談 ICQ 狀態

QUOTE:
原帖由 Ebichu~ 於 2007-5-2 07:13 AM 發表
千萬唔好亂諗!!!

我覺得如果將愛心車厘茄放入愛人既飯盒度好sweet咁

教下大家點做啦~~

http://ww ...

o man!! it's really nice!!!! >w< thanks a lot!!! make tons for fun suk.. and his meal would be only got cherry tomato~~

Ebichu~ :

哇哈哈..你幫芬叔減肥咩..淨係得蕃茄~

芬姨:::爛gag王
小時候受傷有人心疼失落有人安慰
現在遇到困難自己就要學會面對
頂部

薰衣草     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 女
UID 1993

精華 0
帖子 6302
積分 812   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-7-28

發表於 2007-5-3 11:18 AM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 薰衣草 為MSN好友 通過MSN和 薰衣草 交談 ICQ 狀態
Ebichu~ :

哇哈哈..你幫芬叔減肥咩..淨係得蕃茄~

XDDDDDDDDDD coz i dunno how to do good foods ma... so this is very very good la.. at least wont be taste bad~ XDDDD
and yes la... he needs to 減 his waist.. (@@") shh...

芬姨:::爛gag王
小時候受傷有人心疼失落有人安慰
現在遇到困難自己就要學會面對
頂部

快速美言

一群熱心會員對本主題作出以下的回覆:

Ebichu~: RMK added - PID 106816 [ view ]
Ebichu~: RMK added - PID 106854 [ view ]
Ebichu~: RMK added - PID 106926 [ view ]
julian_yu711: Thank you! Good post!

最後回覆日期: 2007-5-9 05:13 PM
  編輯帖子
快速美言