遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 嘔心 。。。。(怕大大既唔好入) (#1 POST UPDATED)
ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

嘔心 。。。。(怕大大既唔好入) (#1 POST UPDATED)

你地話死唔死呀,我唔係想講dirty野,不過真係好嘔心
我地層樓(5樓)係得幾個女仔,平時下面0的人係唔會特登走上黎
已經唔係第一次,係第n咁多次
比我發現有人大大唔用廁紙
其實佢用唔用係唔關我事,最後我唔會同呢個人有接觸。。。
但係點解我次次去親洗手間,都比我撞正有個兜兜入面全部都係大大
我地0個0的兜兜係無蓋既,但係有自動沖水
都唔唔點解。。。。個兜兜入面淨係得大大,無廁紙
你諗下幾嘔心呀,一望落去0個野
跟住再諗諗,無廁紙?即係我層樓有個女仔唔用廁紙啦?
嘩,都今日我都唔知係邊個。。。但係好希望佢無坐過我個位啦
唔係真係唔知點死呀。。。。

頭先去washroom,check過3隔 (我地有4隔,但係1隔閂左門,所以無check)
2隔都有未沖既paper,即係dirty啦,無入去
第三隔竟然係有黃色既水
我就以為係0的沖個toilet bowl既水多copper content (有時冬天會咁),所以黃黃地
諗住無所謂啦,入去一沖
嘩,超"押"呀。。。跟住沖出黎0的水係透明既。。。
即係0個個唔用paper既大大人又出現左啦。。。
真係想嘔呀!

最後編輯: ah_cho : 2007-5-12 08:58 AM

頂部

薰衣草     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 女
UID 1993

精華 0
帖子 6302
積分 812   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-7-28

發表於 2007-4-26 11:00 AM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 薰衣草 為MSN好友 通過MSN和 薰衣草 交談 ICQ 狀態

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2007-4-26 10:08 AM 發表
你地話死唔死呀,我唔係想講dirty野,不過真係好嘔心
我地層樓(5樓)係得幾個女仔,平時下面0的人係唔會特登走上黎
已經唔係第一次,係第n咁多次
比我發現有人大大唔用廁紙
其實佢用唔用係唔關我事,最後我唔會 ...

ng hai ar fa?!!!!
how come the girl doesnt use toilet paper?!!!!!!

but i saw a really nasty scene... which is when i go into the toilet.. i saw the poop on the toilet sit loh.. but it's @ the far end (which ppl wont really go that back) get what i mean ma?
i was like./.. of coz.. i came back out la... EWW

ah_cho :
嘩,真係好嘔呀
你點解要去最後一格?

芬姨:::爛gag王
小時候受傷有人心疼失落有人安慰
現在遇到困難自己就要學會面對
頂部

super-hing     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (唯讀閒人)
性別 男
UID 228

精華 0
帖子 3326
積分 7453   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-26

會唔會..比水 沖走左啊??

======================================

在其他FORUM 睇過的POST..

幽靈屎:
就是你已經感覺大出來,但在馬桶內找不到屎的那種。

2清白屎:

就是你把他大出來,看見他在馬桶內,但卻在衛生紙上找不到痕跡的那種。

3濡濕屎:
就是你擦屁股五十次之後,仍舊感覺沒擦過一樣,因此,你得在你的屁股和內褲之間墊上一些衛生紙,免得褲子被沾污的那種。

續攤屎:
通常發生在大完之後,把褲子拉上時,你發現還得再多大一些的那一種。

5額頭青筋暴裂屎:
撇條撇得十分辛苦,你幾乎用力得擠到血管脹破才能暢通的那種。

如釋重負屎:
就是數量多到大完後體重減輕五公斤的那種

7豪華加長屎:

如此巨大壯觀,你擔心若不先用馬桶刷把他弄碎,可能會沖不掉的那種。

氣泡屎:
瓦斯含量較高,排出時產生巨大聲響,聽到的人都忍不住偷笑的那種。

玉米粒屎:
一目了然,吃了什麼東西都可以看得一清二楚的那種。

老天,真希望我可以大出來之屎:
就是你很想大出來,但所有你能做的只有坐在馬桶上抽幾回筋,放幾個空包彈的那種。#u%Y?y0OQ.{1|I

骨刺屎:
就是大出來的時候,痛得讓你發誓他是橫著出來的那種。

賤臀屎:就是飛快的從屁股脫出後,會濺起大量的水花再臀部的那種。

13液態屎:
黃棕色液體,射出後灑滿整個馬桶的那種。

上等屎:
那種自視甚高,以為別人聞起來沒味道的。

15漂浮屎:
就是當你在公共廁所,外面已經等了兩個人,而你已沖水兩次,卻還有幾粒高爾夫球大小的浮在水面上的那種。

16醬料屎:
這種情形從來不發生在家裡,通常發生在晚會或重要會議,原本只是想放個小屁,但卻演變成褲底的”蕃茄醬 ”,使得你接下來的時間都得腳開開,用O型腿走路的那種。

香檳屎:
就是當那塊使你便秘已久的”軟木塞 ”,波∼∼的一聲離開之後,會有泡泡狀的液柱流出屁眼的那種。

爆破屎:)
就是在一個震撼性的屁響之後,你必須檢查馬桶是否有破裂的那種。

驅魔者屎:
黃棕色的液體從你屁眼射出後,灑得到處都是,而屁眼有灼熱感,令人想起電影”鬼哭神號 ”裡面那個嘔吐的小女孩。

20躲貓貓屎:
大到一半他縮回去∼然後伸出來∼縮回去,一直持續下去。

以上這些分類,相信已經夠包羅萬象,天下之屎,莫過於此,要不要比對一下,你今天大的,屬於那一類型???

==================================

ah_cho :
點沖呀?有無0的水可以淨係沖走0的紙
唔沖就0的大大呀?
我諗就唔得啦

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

sooooo interesting !!

頂部

super-hing     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (唯讀閒人)
性別 男
UID 228

精華 0
帖子 3326
積分 7453   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-26

ah_cho :
點沖呀?有無0的水可以淨係沖走0的紙
唔沖就0的大大呀?
我諗就唔得啦

無..
有時可能D 大便多過頭,沖左一次都沖唔哂 , ONLY 沖左D 紙/大部分大便

ah_cho :
佢係一pat咁0係個兜兜上面。。。好大pat,成個兜兜咁多
我地0的紙好cheap,一沖就會爛
0的水會白晒,因為0的紙溶,但係0個pat係無。。。

頂部

Edmund (馬拉糕)     Rank: 6Rank: 6
雲中藍 (情與義,值千金~)
性別 男
UID 478

精華 1
帖子 9332
積分 11511   詳情

閱讀權限 70
註冊 2006-7-6
來自 馬拉
狀態 離線

發表於 2007-4-26 01:05 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 Edmund 為MSN好友 通過MSN和 Edmund 交談 ICQ 狀態 Yahoo!
oh my god....我仲未去食lunch啊~

ah_cho :
叫左你怕就唔好入黎架啦。。。
唔好食lunch啦,當減肥啦

頂部

水中藍
性別 女
UID 1993

精華 0
帖子 6302
積分 812   詳情

閱讀權限 50

發表於 2007-4-26 01:20 PM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 薰衣草 為MSN好友 通過MSN和 薰衣草 交談 ICQ 狀態
ah_cho :
嘩,真係好嘔呀
你點解要去最後一格?

not 最後一格
the poop is landed on the back side of the  廁板~

ah_cho :
可能aim都唔夠準,哈哈

頂部

水中藍
性別 女
UID 1993

精華 0
帖子 6302
積分 812   詳情

閱讀權限 50

發表於 2007-4-26 01:22 PM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 薰衣草 為MSN好友 通過MSN和 薰衣草 交談 ICQ 狀態
ah_cho :
佢係一pat咁0係個兜兜上面。。。好大pat,成個兜兜咁多
我地0的紙好cheap,一沖就會爛
0的水會白晒,因為0的紙溶,但係0個pat係無。。

痾咩ga?!!!!成個兜兜咁多?!!!!!!!!

ah_cho :
真係唔知呀,無心情去研究
不過真係好好好多

頂部

水中藍
性別 女
UID 1993

精華 0
帖子 6302
積分 812   詳情

閱讀權限 50

發表於 2007-4-26 01:24 PM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 薰衣草 為MSN好友 通過MSN和 薰衣草 交談 ICQ 狀態
ah_cho :
可能aim都唔夠準,哈哈

都唔係去咗廁板後方ga~~~~~~~唔係一粒半粒wor!!!!!

ah_cho :
係你同事既所為?

頂部

水中藍
性別 女
UID 1993

精華 0
帖子 6302
積分 812   詳情

閱讀權限 50

發表於 2007-4-26 02:15 PM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 薰衣草 為MSN好友 通過MSN和 薰衣草 交談 ICQ 狀態
ah_cho :
係你同事既所為?

no ar.. i saw that in school.... ><

頂部

快速美言