遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 日、韓劇討論, 你最近睇緊咩劇呀?
koon1218 (君)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主 (食神)
性別 女
UID 362

精華 7
帖子 9664
積分 17241   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-7-1
來自 Msia
狀態 離線

發表於 2007-6-6 10:45 AM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 koon1218 為MSN好友 通過MSN和 koon1218 交談 Gmail
有冇人睇H.I.T啊.....

我依架煲緊呢套劇....
警匪片,主角唔係靚人但劇情節奏快....
唔會悶...

最後編輯: koon1218 : 2007-6-6 10:49 AM

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 koon1218 於 2007-6-6 10:45 AM 發表

唔會悶...

我呢排好揀劇睇, 好幾套都係睇咗頭幾集就放棄咗,
之前因為某 d 原因, 迫自己睇晒成套"復活",
差 d 死呀.....睇到嘔晒血呀.......
又要休息一輪先得, 我都係要暫別韓劇,
攞番 d 日劇出嚟煲吓先.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
唉.....d 日劇真係唔爭氣, 冇心機睇呀.......
今日一口氣睇咗8集 war of money, 好好睇啊,
朴信陽好正呀~~
其實我有好多存貨(韓劇), 但唔知邊套好睇,
唔想開咗個頭但又唔睇埋落去, 所以最後都係冇開嚟睇.......

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OMG~~~睇咗咁多韓劇終於發現令我口水直流嘅帥哥......
(even 元彬, 宋承憲都唔覺得好靚仔.......)
終於有望可以從谷底爬返上嚟喇.........

最後編輯: woodstock : 2007-6-10 06:09 AM

頂部

ohahamok     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 35

精華 0
帖子 929
積分 559   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-6-23
來自 特區
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 koon1218 於 2007-6-6 10:45 AM 發表

唔會悶...

我係佢播果時就追啦 !
呢套劇o既男女主角都正 ! 值得推薦 ~

人生如戲 , 戲如人生 ~
頂部

水中藍
性別 保密
UID 35

精華 0
帖子 929
積分 559   詳情

閱讀權限 50
來自 特區
狀態 離線

近日有套週未劇好正 !
就係sbs"不良情侶" ~

【中 文 名】:不良情侶
【韩 文 名】:불량커플
【英 文 名】:Bad Couple
【出    品】:韓國SBS電視臺
【上    映】:2007年06月02日首播(韓國每週六、日播放)
【導    演】:金奎完(《All In》《春日》《男与女》)
【编    剧】:崔顺植(《回来吧 顺爱》《甜蜜人生》)
【主    演】:申恩庆、崔贞允、边贞秀、柳秀荣、刘健、蔡敏瑞、朴尚民、金河钧
【類    型】:时装劇情/爱情喜剧

转载自:YYcaF官方论坛

頂部

水中藍
性別 保密
UID 35

精華 0
帖子 929
積分 559   詳情

閱讀權限 50
來自 特區
狀態 離線

貼個[不良情侶]o既視頻路徑 ~
有興趣可以繼續追落去o架 !
http://www.tudou.com/playlist/id/802453/

頂部

koon1218 (君)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主 (食神)
性別 女
UID 362

精華 7
帖子 9664

閱讀權限 150
註冊 2006-7-1
來自 Msia
狀態 離線

發表於 2007-6-13 12:38 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 koon1218 為MSN好友 通過MSN和 koon1218 交談 Gmail

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-6-8 05:13 AM 發表

OMG~~~睇咗咁多韓劇終於發現令我口水直流嘅帥哥......
(even 元彬, 宋承憲都唔覺得好靚仔.......)
終於有望可以從谷底爬返上嚟喇.........

邊個帥哥可以另你留口水....
我呢排好忙, 需要D帥哥黎提神.....

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 koon1218 於 2007-6-13 12:38 PM 發表

邊個帥哥可以另你留口水....
我呢排好忙, 需要D帥哥黎提神.....

佢呀~~~~ (睇相冇咁靚仔, 要識郁先顯得佢"正"呀!)
[attach]20737[/attach]
[attach]20738[/attach]
[attach]20739[/attach]

已經將佢做嘅所有劇都 download 晒, 套"時尚70年代"睇到我反晒眼~~~
但係為咗睇靚仔, 唯有頂硬上啦!

我都估到你最近忙, 蹤影全無咁. 不過我呢排都好多嘢做, 6月係一個忙碌嘅月份.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

最後編輯: woodstock : 2007-6-14 07:15 AM

頂部

版主 (食神)
性別 女
UID 362

精華 7
帖子 9664

閱讀權限 150
註冊 2006-7-1
來自 Msia
狀態 離線

發表於 2007-6-18 02:29 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 koon1218 為MSN好友 通過MSN和 koon1218 交談 Gmail

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-6-14 05:51 AM 發表

佢呀~~~~ (睇相冇咁靚仔, 要識郁先顯得佢"正"呀!)

已經將佢做嘅所有劇都 download 晒, 套"時尚70年代"睇到我反晒眼~~~
...

你呢幾張相係邊套劇架啊....
佢係唔係有演套"遊戲女王"..

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 koon1218 於 2007-6-18 02:29 PM 發表

你呢幾張相係邊套劇架啊....
佢係唔係有演套"遊戲女王"..

係呀, 第3 張相咪係"遊戲女王"度 cut 出嚟個囉,
第1、2 張係 movie "200磅的美女"度 cut 出嚟嘅 ~~~
好靚仔呀! 最近 down 咗佢一套舊作 (movie), 佢跳好多 Jazz, 型呀!

頂部

版主 (食神)
性別 女
UID 362

精華 7
帖子 9664

閱讀權限 150
註冊 2006-7-1
來自 Msia
狀態 離線

發表於 2007-6-19 08:50 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 koon1218 為MSN好友 通過MSN和 koon1218 交談 Gmail

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-6-18 04:27 PM 發表

係呀, 第3 張相咪係"遊戲女王"度 cut 出嚟個囉,
第1、2 張係 movie "200磅的美女"度 cut 出嚟嘅 ~~~
好靚仔呀! 最近 down 咗佢一套舊作 (movie) ...

遊戲女王好唔好睇啊...
我岩睇完外科醫生奉達熙....
唔知要開邊套黎睇...

頂部

快速美言