遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: [Markham-ON] [多國菜] 森石餐廳
siuboji     Rank: 3
青出藍
性別 女
UID 2867

精華 0
帖子 50
積分 175   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-8-2

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2006-8-4 10:49 發表
如果由美國去多倫多玩﹐留幾日﹐連早餐大約有五餐食﹐您地會唔會推薦我去森石呢?  其實有好幾間其他我都去過可以唔洗再去﹐但森石未試過﹐值唔值得去呢?  

1 meal is fine! But if everyday.. I afraid you'll get bored and will not go there FOREVER~

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

哈哈﹐唔係日日都去呀﹐我意思係﹐我只有五餐可食﹐值唔值得 "奉獻" 其中一餐去食森石?  定係有其他更值得去既呢而森石可以留返日口試晒其他好野後先去試?  因為我都幾多機會去多倫多﹐但今次個 trip 會有 d 第一次去既朋友一齊﹐所以可能要食得精 d 囉。

薰衣草 :
嚇得我丫~~~以為你傻左~~=.=\"\"\"
咁睇你係想去downtown食西人野定係點架喎~
因為dt有好多區~聽人講有好多好野食~不過我就未去過~
呢間係中國人開既之中都算唔錯~~可以奉獻一餐\過佢\~ xd

頂部

squirrel     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 360

精華 0
帖子 108
積分 190   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-30

i went to there yesterday , everything ok wor ( no pic )
so many ppl , have to wait 30 min
4 ppl $92 total

after they gave me 香芒糯米飯 ( free )

mickey : u have to think other 4 days dinner la :p

薰衣草 :
哇~~~你地食好多野架~咁貴既食到~~ =.=\"
係架∼∼busy hr係超多人∼所以我好少果d時間去食野

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

我 d friends 問我係食 d 咩既?  我點答呢?  東南亞食品?  我地有十二個人﹐叫 d 咩好呢?

薰衣草 :
我都唔係好識答你
有香港野
有星馬泰咁嚕

頂部

squirrel     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 360

精華 0
帖子 108
積分 190   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-30

i went to there again ar , hehe
they remember me and gave me other thing to free again , hehe

mickey : $14.99 per carb ( try it )

頂部

ivsv     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 1694

精華 0
帖子 26
積分 110   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-7-23

香芒糯米飯 --> rice too soft, don't really like it!!!

薰衣草 :
人人口味唔同者~~~

頂部

jkyc     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 5357

精華 0
帖子 106
積分 176   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-8-10

個look 麻麻。。但係聽埋你地甘講又好似可以試下。。。

頂部

青出藍
性別 保密
UID 5357

精華 0
帖子 106
積分 176   詳情

閱讀權限 40

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2006-8-14 10:58 AM 發表
我 d friends 問我係食 d 咩既?  我點答呢?  東南亞食品?  我地有十二個人﹐叫 d 咩好呢?

聽落都幾多choices....

薰衣草 :
試下無妨
唔鐘意既咪唔再去囉~~ =P

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

squirrel, you mean crab?

薰衣草 :
係呀應該~~ xd

頂部

青出藍
性別 保密
UID 5357

精華 0
帖子 106
積分 176   詳情

閱讀權限 40

樓主,個度咩價口。。example if I order one main dish...

薰衣草 :
refer 番去#3
有其他會員都有提供佢\地既評價~
可以參考下

頂部

快速美言