遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 3 月 22 日 (星期四) 鬥魚 vs. 傻龜編 o既 吹水 POST
MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

3 月 22 日 (星期四) 鬥魚 vs. 傻龜編 o既 吹水 POST

蛋蛋今日去 jor 邊呀 ??

頭先同大少爺買 jor 條鬥魚 ....   想放入龜缸入面 ...   <--  鬥魚夠惡嘛 又唔駛用暖管 ...   However ...   放入去唔夠 5 分鐘 ...  就比我隻患 jor "死蠢無得醫症" <-- 大少爺話係絕症 ....  o既傻龜咬 jor 條尾一啖 ...   

最後編輯: MT : 2007-3-22 12:58 AM

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-3-21 11:57 發表
蛋蛋今日去 jor 邊呀 ??

頭先同大少爺買 jor 條鬥魚 ....   想放入龜缸入面 ...   <--  鬥魚夠惡嘛 又唔駛用暖管 ...   However ...   放入去唔夠 5 分鐘 ...  就比我隻患 jor "死蠢無得醫症" &l ...

妳隻龜又會惡到咬條魚?

我好忙呀... 又係放前突然間要趕好多野!! >
都唔知係咪夾埋玩我, 平時要我3吹4請, 但次次於假前就一齊交eport比我!!

所以我都係入一入黎咋! 係喎, 大家都"關心"(實情係八卦)妳uncle唔見人件事, 佢無野o麻?

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

又再一次激死我啦
0個個無鬼用prof又話自己病
cancel左今日個lecture,仲等我晨早起身
而家仲話要星期唔晨早9點make up。。。。

琴日見佢仲生maau過我啦,今日話病。。
都唔知真定假

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

我都係去眠多陣先啦

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-3-22 01:40 AM 發表

妳隻龜又會惡到咬條魚?

都唔知係咪夾埋玩我, 平時要我3吹4請, 但次次於假前就一齊交eport比我!!

所以我都係入一入黎咋! 係喎, 大家都" ...

哈哈哈 ...  係啦 ...   隻傻龜上次見到我放粒 snai 入龜缸 ...    都留意 jor 粒 snail 好耐 ...  snail 可能太硬 ...  佢冇興趣 ...   而家我放條魚入去 ...  仲唔咬咩 ...  諗住條魚咁惡會 fight back o架 ma ....   點知 ....         大少爺咪拿拿聲攞番條魚出o黎囉 ...  

我到而家都仲未聯絡到佢地 ...   我諗 ....   佢地去 jor March break 旅行 ....   

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2007-3-22 01:46 AM 發表
又再一次激死我啦
0個個無鬼用prof又話自己病
cancel左今日個lecture,仲等我晨早起身
而家仲話要星期唔晨早9點make up。。。。

琴日見佢仲生maau過我啦,今日話病。。
都唔知真定假

嘈嘈 ...   你個 prof. 好有問題 ...   

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

虾!!原來你uncle成家都重未出現呀, 你咪自己一個去US?, 咁就有少少過份lu bor.....
應承咗又唔出現, 重玩埋失踪tim, are you sure they really go to march break vacation??
有少少担心.....

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-3-22 01:40 AM 發表

妳隻龜又會惡到咬條魚?

所以我都係入一入黎咋! 係喎, 大家都" ...

又係咁呀?你班同事一定係唔底得你逢friday 都放假

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-3-22 04:16 AM 發表
虾!!原來你uncle成家都重未出現呀, 你咪自己一個去US?, 咁就有少少過份lu bor.....
應承咗又唔出現, 重玩埋失踪tim, are you sure they really go to march break vacation??
有少少担 ...

我四月頭先去 Buffalo ...  

march break vacation ...  應該係o掛 ...   

JQ ...   你地今晚又有 Canunks 睇 ...

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-3-22 04:27 AM 發表

我四月頭先去 Buffalo ...  

march break vacation ...  應該係o掛 ...   

JQ ...   你地今晚又有 Canunks 睇 ...

oh I mean he promised to go to US with you to renew the working permit , he is your 担保人ma.....
yeah~~ I will go to the pub to watch this game with friends,(no TSN at home)  haha, both team are strong, don't know canucks will win tonight or not..

最後編輯: woodstock : 2007-3-22 04:35 AM

頂部

快速美言