遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 3月20日 (星期二) 亞嘈比人坤既吹水post
ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

3月20日 (星期二) 亞嘈比人坤既吹水post

如題啦,激死

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

邊個坤妳咁可惡?

我好似作病咁..... 頭痛, 頸痛, 眼訓, 無乜食欲, ............

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-3-19 11:26 AM 發表
邊個坤妳咁可惡?

我好似作病咁..... 頭痛, 頸痛, 眼訓, 無乜食欲, ............

我個死人prof啦
自己今日本來要上lab,又話要收屋,叫我代佢
都算啦,明知我三點不露啦
今朝晨早打電話黎嘈醒我
仲好意思問我係唔係唔舒服
大佬呀,我四點先訓,你十點唔夠就打黎。。。想我點答。。。
佢自己又懶到死,0的assignment同lab既solution都要我幫佢做埋。。。
我又無take過個course,鬼知你教過0的咩。。。。
淨係比5個鐘ta,連ra都無。。。又要mark assignment同lab
你話死唔死

你無事呀?去食0的藥打下底好窩

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2007-3-19 13:30 發表

我個死人prof啦
自己今日本來要上lab,又話要收屋,叫我代佢
都算啦,明知我三點不露啦
今朝晨早打電話黎嘈醒我
仲好意思問我係唔係唔舒服
大佬呀,我四點先訓,你十點唔夠就打黎。。。想我點答。。。
佢 ...

我以前遇到咁的情況, 咪做大好人o羅, 叫幫學生自己搞妥佢, 係唔係都會pass呢科!

食藥 ..... 會o架啦, 不過相信係太唔夠休息, 因為比人捉住玩wii玩天光!!
唉.... 都唔知去邊搵部機出黎!! 某人係朋友屋企玩到唔願走, 又唔願訓!!

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-3-20 01:07 AM 發表

唉 .... 無法啦, 美國係咁賤! 起碼有咩唔妥, 妳都可以落落去, 好過唔批比妳!

有少少失望 ...   諗住 at least 一年o架嘛 ...   

最乞人憎係佢話 " you are more than welcome to apply it again!"   我差 d 衝口而出 ...  "another hundred dollars?"

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-3-19 13:46 發表
有少少失望 ...   諗住 at least 一年o架嘛 ...   
最乞人憎係佢話 " you are more than welcome to apply it again!"   我差 d 衝口而出 ...  "another hundred dollars?"

如果以經批o左簽好晒document的話, 我會"no la, once I get my work primet renew and complete my immigrant application, why I need drop by US!! Even I want to spend money, for sure will not spend on US lor!!"  

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-3-20 03:03 AM 發表

如果以經批o左簽好晒document的話, 我會"no la, once I get my work primet renew and complete my immigrant application, why I need drop by US!! Even I want to spend money, for sure will not  ...

before i become Canadian ...  i don't think i will go there ...    "more than welcome to apply again!"  <--   another US hundred dollars ?    搶錢咩 ...    hundred dollars US for 1 entry ...   no way ...   

本來諗住如果佢批一年 ...   遲 d 可以 take few days off 去 US 玩玩 ...   而家 ...   no lar ...

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-3-19 14:29 發表
before i become Canadian ...  i don't think i will go there ...    "more than welcome to apply again!"  <--   another US hundred dollars ?    搶錢咩 ...    hundred dollars US for 1 ...

就算係加拿大人都無需要落去美國o者, 又唔係真係好平, 亦唔覺有咩係美國有加拿大無! 有錢留返返香港同日本啦!! 係咪!!

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-3-20 03:32 AM 發表

就算係加拿大人都無需要落去美國o者, 又唔係真係好平, 亦唔覺有咩係美國有加拿大無! 有錢留返返香港同日本啦!! 係咪!!

我都知 ...    算啦 ...  去 Buffalo 都係我 expected o既 ...

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-3-19 14:37 發表
我都知 ...    算啦 ...  去 Buffalo 都係我 expected o既 ...

妳都係花hs$100買個安心o者, in case要妳離一離開, 如果唔需要的話, 妳亦未必會去啦!

我依家"wing"下"wing"下咁 ......... 好想快d放工返屋企訓呀!

頂部

快速美言