遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 3月16日 (星期五) 放假前忙到嘔0既吹水post
ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-3-15 02:59 PM 發表
hi, koon, you got up so early in the morning.
I am very unhappy today..........

點解唔開心呀?

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2007-3-16 06:04 AM 發表

點解唔開心呀?

there is a friend 一直借錢唔還, 好激氣 >

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-3-15 03:49 PM 發表

there is a friend 一直借錢唔還, 好激氣 >

下?最怕就係咁啦
我多數都同佢講自己好唔掂
希望佢自動自覺會還。 。

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2007-3-16 06:53 AM 發表

下?最怕就係咁啦
我多數都同佢講自己好唔掂
希望佢自動自覺會還。 。

already told her many times 我好唔掂, 希望佢會還, but still........
所以好激氣......>>>, 好後悔之前借咁多錢比佢

最後編輯: woodstock : 2007-3-16 08:17 AM

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 koon1218 於 2007-3-15 15:47 發表
唔係好忙, 係時間唔岩.....
因為呢排比較早訓....

點解你老細咁ka....
班support係唔係under你架....
你成日俾班友累都唔係辦法wor....

唉 .... 無法啦, 我做呢個位係咁慘o架啦! 妳諗下, 無人鐘意比另一個人monitor, 而我正正係做呢d野!! 我需要佢地做每一件事上, 都清清楚楚咁document, 但好多時佢地貪方便無document, 所以次次都要追先有齊我要的report!! 而佢地有時的解釋唔能夠令我老細滿意的話, 無簽名就唔可以交report, 所以 .....

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-3-16 08:06 AM 發表

唉 .... 無法啦, 我做呢個位係咁慘o架啦! 妳諗下, 無人鐘意比另一個人monitor, 而我正正係做呢d野!! 我需要佢地做每一件事上, 都清清楚楚咁document, 但好多時佢地貪方便無document, 所以次次都要追先有齊我 ...

你做呢個位真係好慘喎, 好難做....

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-3-15 19:13 發表
你做呢個位真係好慘喎, 好難做....

係呀, 做information audit 同internal information security聽落就好似好大權咁, 但事實上 ... 我老細就好大權, 而我 ... 所以要好努力咁考晒d牌先會易做!

頂部

薰衣草     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 女
UID 1993

精華 0
帖子 6302
積分 812   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-7-28

發表於 2007-3-16 10:19 AM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 薰衣草 為MSN好友 通過MSN和 薰衣草 交談 ICQ 狀態

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-3-16 06:49 AM 發表

i tried once too!!!
that might not be a lot of others.. but 50 bucks loh... it's a lot for me...
I chased him to his house for a few times.. talked to his grandma.. than phoned his mom.. but still no money returned to me.. then ended up his grandma paid for him... he said he just have Canadian Tire money... i was like~~ F* u!!!

芬姨:::爛gag王
小時候受傷有人心疼失落有人安慰
現在遇到困難自己就要學會面對
頂部

薰衣草     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 女
UID 1993

精華 0
帖子 6302
積分 812   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-7-28

發表於 2007-3-16 10:20 AM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 薰衣草 為MSN好友 通過MSN和 薰衣草 交談 ICQ 狀態

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-3-16 07:42 AM 發表

already told her many times 我好唔掂, 希望佢會還, but still........
所以好激氣......>>>, 好後悔之前借咁多錢比佢

how long has she owe you?

芬姨:::爛gag王
小時候受傷有人心疼失落有人安慰
現在遇到困難自己就要學會面對
頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2007-3-16 03:54 AM 發表
MT羅左美國visa未呀?

March 19th ...

頂部

快速美言