遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 3月16日 (星期五) 放假前忙到嘔0既吹水post
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

3月16日 (星期五) 放假前忙到嘔0既吹水post

因為到4月前放晒06年的假, 所以放一日咁, 點知 ...............

早知唔放啦!! 次次都係咁, 臨放假前一定做到死死下!! >

最後編輯: ultraegg : 2007-3-16 02:44 AM
頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-3-16 12:56 AM 發表
因為到4月前放晒06年的假, 所以放一日咁, 點知 ...............

早知唔放啦!! 次次都係咁, 臨放假前一定做到死死下!! >

蛋蛋 ...    take care ...

long weekend is nice ...      

i always wanna have sat. off ...  but my boss doesn't allow cause she wanna have that day off ...  >

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

嘩~~又咁早開新post 嘅?公司通常都係咁, 放假前冒求做死你為止, 好似放你假佢會蝕大本咁
比d 心機啦, 打工仔

最後編輯: woodstock : 2007-3-16 01:24 AM

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-3-16 01:22 AM 發表
嘩~~又咁早開新post 嘅?公司通常都係咁, 放假前冒求做死你為止, 好似放你假佢會蝕大本咁
比d 心機啦, 打工仔

哈哈 ...          

我都係打工仔 ...   

woodstock 你好嗎 ?   last time i asked u ...    how i can call u instead of woodstock ar ?

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-3-16 01:27 AM 發表

哈哈 ...          

我都係打工仔 ...   

woodstock 你好嗎 ?   last time i asked u ...    how i can call u instead of woodstock ar ?

hi, MT, you may call me JQ ar

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

MT羅左美國visa未呀?

頂部

koon1218 (君)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主 (食神)
性別 女
UID 362

精華 7
帖子 9664
積分 17241   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-7-1
來自 Msia
狀態 離線

發表於 2007-3-16 04:02 AM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 koon1218 為MSN好友 通過MSN和 koon1218 交談 Gmail
各位早晨啊......

蛋蛋, 忙完埋可以好放心咁休息囉....
加油啊....

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2007-3-15 14:54 發表
MT羅左美國visa未呀?

無記錯的話, 佢應該係16號見呀!!

QUOTE:
原帖由 koon1218 於 2007-3-15 15:02 發表
各位早晨啊......

蛋蛋, 忙完埋可以好放心咁休息囉....
加油啊....

koon koon, 好耐無見妳啦, 好忙呀?
唉 ........ 趕完個report, 點知老細唔肯簽名, 即係白做 ........... ((
關我咩事喎, 班support做唔切, 又係我的事嘛!! 佢一句唔簽, 我放假後又要由頭做過, 咁我今日即係白做!! >>

我都唔知點收科, 係dead line前趕唔起就係趕唔身o架啦, 今次實玩死我啦!! 夾係中間死實!! (:((

頂部

koon1218 (君)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主 (食神)
性別 女
UID 362

精華 7
帖子 9664
積分 17241   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-7-1
來自 Msia
狀態 離線

發表於 2007-3-16 04:47 AM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 koon1218 為MSN好友 通過MSN和 koon1218 交談 Gmail

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-3-16 04:36 AM 發表

koon koon, 好耐無見妳啦, 好忙呀?
唉 ........ 趕完個report, 點知老細唔肯簽名, 即係白做 ...........
關我咩事喎, 班support做唔切, 又係我的事嘛!! 佢一句唔簽, 我放假後又要由頭做過, 咁我今日即係白做!!

我都唔知點收科, 係dead line前趕唔起就係趕唔身o架啦, 今次實玩死我啦!! 夾係中間死實!!   

唔係好忙, 係時間唔岩.....
因為呢排比較早訓....

點解你老細咁ka....
班support係唔係under你架....
你成日俾班友累都唔係辦法wor....

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

hi, koon, you got up so early in the morning.
I am very unhappy today..........

頂部

快速美言