遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 3月13日 (星期二) 無啦啦要代老細開會既吹水post
MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-3-13 09:21 PM 發表

MT: 夠鐘學車未呀? 唔記得問妳好唔好玩!

哈哈哈 ...  ok lar ..   尋日學汽車保養同汽車保險同如何避免、處理交通意外 ...

都幾 interesting ...   講o野o個個阿 sir 成日講講下離題 ...   幾好笑 ...   

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-3-13 08:25 發表
我同大少爺都好鍾意 Mexx ...   

我都係!! 應該話我只係mexx先買到衫褲!

上次比蛋嫂鬧到傻, 話我好關門前10mins入去, 試都無乜試就買成百蚊.......

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Edmund 於 2007-3-13 09:18 PM 發表

我剩係想知道邊一個post有話我係一個女仔啊~ (((

Edmund 仔  ...   將你個性別變番: 男

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-3-13 09:29 PM 發表

我都係!! 應該話我只係mexx先買到衫褲!

上次比蛋嫂鬧到傻, 話我好關門前10mins入去, 試都無乜試就買成百蚊.......

actually if u know ur size ...   no need to try ....   

me too ...  he always ask me to try it on before buy it ...   but i don't try if i know i am fit on it ...

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

ok lar ...   要去上堂 ...  chat later

have a nice day   

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-3-13 08:28 發表
哈哈哈 ...  ok lar ..   尋日學汽車保養同汽車保險同如何避免、處理交通意外 ...
都幾 interesting ...   講o野o個個阿 sir 成日講講下離題 ...   幾好笑 ...   

保養 ..... 即係花錢; 保險 ......又係花錢;
如何避免 ...... 唔出街; 處理交通意外 ...... 又再花錢 .........

老實講買車容易養車難, 樣樣都係錢!! 由其係新牌仔, 唔好咁快買靚靚名牌車, 等自由手車熟練先! 至於意外 ... 話名意外, 真係好難避免, 我自己試過幾次都係其他人速燈撞埋黎, 所以自己小心都無乜用! 要留意埋其他車, 因為北美真係有子多傻o架, 亂七八糟咁係條街上飛!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-3-13 08:33 發表
ok lar ...   要去上堂 ...  chat later

have a nice day   

take care!!

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

馬拉糕, I think I saw that post at 明星相嗰區, but I can't find it now la, too many post there........ anyways, 我已經知道上咗你當啦.......saw your new info, 咁點解而家又會鐘意蔡楓華嘅?

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-3-13 09:16 發表
馬拉糕, I think I saw that post at 明星相嗰區, but I can't find it now la, too many post there........ anyways, 我已經知道上咗你當啦.......saw your new info, 咁點解而家又會鐘意蔡楓華 ...

JQ: 早晨呀!!

妳好利害呀!! 由於妳的出現, 馬拉糕個infor終於改返做"男"啦!!

頂部

ryuhei     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (問號人)
性別 保密
UID 3778

精華 0
帖子 882
積分 1666   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-4
來自 天堂與地獄之間
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-3-13 22:54 發表

JQ: 早晨呀!!

妳好利害呀!! 由於妳的出現, 馬拉糕個infor終於改返做"男"啦!!

邊個咁勁將佢變返直ga?!
勁呀!

頂部

快速美言