遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 3月9日 (星期五) 第一次開既吹水post
woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

3月9日 (星期五) 第一次開既吹水post

好嘢, finally, 第一次開吹水post, 早過呀蛋蛋, yeah~~
呀koon, 多謝你叫我去sport fever to play game, I earn 10 XG finally,
haha, 終於升番上青出藍, 可以發起投票啦, 好嘢.......

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-3-8 14:56 發表
好嘢, finally, 第一次開吹水post, 早過呀蛋蛋, yeah~~
呀koon, 多謝你叫我去sport fever to play game, I earn 10 XG finally,
haha, 終於升番上青出藍, 可以發起投票啦, 好嘢.......

其實我都唔想次次係我開, 但近排比較靜無乜人開, 所以先由我開咋! 不如交比妳負責o丫!?

要升級除o左玩sport之外, 重可以幫人解答X-Seek主題, 拎XS都可以升級o架!!

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

蛋蛋, 唔洗客氣啦, 一次就夠啦, 我晤貪心嘅, haha....
至於升級都係一樣晤貪心, 做青出藍就夠啦, 我只係想發起投票之嘛.
X-Seek主題嘅解答, d XS我無本事拎呀, 因為我係電腦白痴呀, 况且有cas係到,
佢咩都識答, 好叻架, 我上次條 about BCTP 嘅問題, 都係全靠佢咋,
邊到洗我d 咁"渣"嘅人出手呀?
你有無返去昨日個post 度睇下關於oral B 個product 呀?

最後編輯: woodstock : 2007-3-9 05:00 AM

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-3-8 15:48 發表
蛋蛋, 唔洗客氣啦, 一次就夠啦, 我晤貪心嘅, haha....
至於升級都係一樣晤貪心, 做青出藍就夠啦, 我只係想發起投票之嘛.
你有無返去昨日個post 度睇下關於oral B 個product 呀?

有呀, 唔該晒!! 今晚買黎試試!! 希望有幫助啦, 我一生"非之"就好大件事, 好耐先會好! (

woodstock :
ok, np, hope it works la.

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

好野, 半粒鐘後就放工

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

係 bor, it is about time to get off from work in Toronto lor bor, 我重有排先放工呀.
想快d 返屋企睇 hockey呀, tonight is Vancouver vs Phoenix, canucks 蠃埋今場就有90分啦,
加油呀~~

最後編輯: woodstock : 2007-3-9 05:49 AM

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-3-8 16:37 發表
係 bor, it is about time to get off from work in Toronto lor bor, 我重有排先放工呀.
想快d 返屋企睇 hockey呀, tonight is Vancouver vs Phoenix, canucks 蠃埋今場就有90分啦,
加油呀~~

我放工啦, bye!!

woodstock :
bye~~

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

I'm home~~~~~~~

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-3-9 07:52 AM 發表
I'm home~~~~~~~

I'm home too ...    

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

tomorrow is my b-day ...   have to work at 7am ...   

頂部

快速美言