遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 有關 森林國度 Part I
  andyfan     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 388

精華 0
帖子 312
積分 112   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-7-2

[廣告]: 想要XG就入黎時事區玩 "時事知多少(第一回)"
--------------------------------------------------------------------------------
米奇, we are 支持你呀!!!
我係森林既舊會員
I hope you can create good visions for us.

頂部

cancora     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 1075

精華 0
帖子 368
積分 112   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-7-16

Yes, i am the member of passion forest too. I feel sorry about ceasing the passion forest. But I do hope that Xenterum will be the next generation for passion forest. Best Wishes

頂部

happy05     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 1319

精華 0
帖子 536
積分 124   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-7-19

PF.....!

Congratulations Mickey! I always fully support you Hope for the best in here again!

頂部

mcmug     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 297

精華 0
帖子 4129
積分 262   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-28

我都係森林的人,參加不久就出事啦﹐唔知發生乜事。
森林真係一個幾好的論壇(雖然我不是太活躍)﹐他在我生命太短暫﹐
森林雖然成為鴃漓﹐幸運的係新天藍成為森林的燃續(我覺得)﹐薪火相传﹐
某某偉人講過 “人生是由每一個選擇而構成” (好似係咁)﹐
所以﹐米奇不要太過惋惜﹐努力面前吧﹗我們會支持你﹐
記唔記得有歌叫“明天會更好”﹐不如我唱比你聽﹐
“轻轻敲醒沉睡的心灵慢慢张开你的眼睛.........................."
: )

頂部

1     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 2577

精華 0
帖子 8
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-8-1

我都係森林既舊會員......
無限支持..

頂部

hsbc     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 2580

精華 0
帖子 7
積分 131   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-8-1

我也是森林的旧会员。我一直等待着森林重新开放,可惜没有等到!

但现在有新天蓝,也希望新天蓝能够比森林更出色!

頂部

luiluiyip     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 436

精華 1
帖子 169
積分 244   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-7-4

I am an old member of PF too....but now just let bygones be bygones and start fresh here creating a wonderful forum.

頂部

sino     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 1469

精華 0
帖子 172
積分 114   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-7-20
來自 hk
狀態 離線

森林冇咗真係好失落,好在而家有新天藍,又可以繼續吹水啦!

頂部

小豆丁愛德     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 123

精華 0
帖子 39
積分 109   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-6-24

我都係old會員..
唔知你地識唔識我呢....
大家一起努力啦.....

頂部

蘇斯克查(Ewing)     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 男
UID 403

精華 0
帖子 78
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-7-2
來自 香港
狀態 離線

米奇~
支持你既動力~~