遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: [Richmond Hill-ON] [台灣菜] Go For Tea 大家覺得好唔好...!
dpc50669     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 6626

精華 0
帖子 60
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-8-14

[Richmond Hill-ON] [台灣菜] Go For Tea 大家覺得好唔好...!

餐廳名稱 Go For Tea 大家覺得好唔好...!
菜式 台灣菜
主要地區 ON-Richmond Hill

有乜意見,請講!

Rating:
10 reviews
頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

我覺得氣氛好﹐d 野飲又大杯﹐同一班朋友去吹下水都幾好丫!  您地響果度住既成日有得去﹐唔知會唔會覺得貴呢?  但我呢 d 遊客就覺得幾值得去囉 (如果有時間又有朋友聚聚)。  

頂部

薰衣草     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 女
UID 1993

精華 0
帖子 6302
積分 812   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-7-28

發表於 2007-2-21 03:03 PM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 薰衣草 為MSN好友 通過MSN和 薰衣草 交談 ICQ 狀態
i think its quite ok geh.... but its just too many ppl X_X
i tried once that i had to wait for 30 mins+

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

呢間鋪好奇, 晚飯時段就一家大細, 夜少少就變晒青少年人係度讀書, 再夜少少就變成吹水場!!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-2-21 10:57 AM 發表
呢間鋪好奇, 晚飯時段就一家大細, 夜少少就變晒青少年人係度讀書, 再夜少少就變成吹水場!!

係?  我次次都係幾夜先去﹐所以冇見過一家大細既場面。  

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2007-2-21 11:46 發表

係?  我次次都係幾夜先去﹐所以冇見過一家大細既場面。  

其實你係咪住多倫多, 但係maryland返工咋? 咁熟多倫多飲飲食食的地方o既!?

相信你係逢wekkend都返"屋企"!!

頂部

andy_1986     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 男
UID 2657

精華 5
帖子 31
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-8-1
來自 Toronto
狀態 離線

我覺得D野食,麻麻地

頂部

jkyc     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 5357

精華 0
帖子 106
積分 176   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-8-10

佢杯野甘大。。相對Price亦唔平囉。。。 最衰係個度D姐姐成日面黑黑甘。。。。

頂部

siuboji     Rank: 3
青出藍
性別 女
UID 2867

精華 0
帖子 50
積分 175   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-8-2

I finally tried their cakes.. No good if it is $4.99... Nothing special lor..

Their food are bad too! I've had their rice and it was uncooked.

Only drinks are good there. But still.. Nothing special compare to other places..

Too noisy after 8-9pm.

頂部

giyn     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 30785

精華 0
帖子 23
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2007-4-25

野飲真係得個大字, 之前飲過芝麻奶茶(大), 飲到我嘔, 大大杯, 完全冇味.

頂部

快速美言