遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 2月15日 星期四, 大風大雪既吹水post!
MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 薰衣草 於 2007-2-15 09:23 AM 發表

coz i was mad when he told me he cant come out with me..
but he wont think that y im mad..
he would just think if i get mad.. its my fault.. sok geh!>

u guys should have very good communication lar ...

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

芬姨: 我想講好耐啦, 飛o左佢啦!! 我跟本睇唔到佢當妳係女友! 難聽講句, 有需要就搵妳, 無就踏妳埋一邊!! 情人節都都唔知係咪陪另一咋!! 邊有男友情人節話唔出街, 轉頭又走出去, 唔係陪另一個搵鬼信呀!

頂部

薰衣草     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 女
UID 1993

精華 0
帖子 6302
積分 812   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-7-28

發表於 2007-2-15 09:51 AM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 薰衣草 為MSN好友 通過MSN和 薰衣草 交談 ICQ 狀態

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-2-15 09:34 AM 發表

u guys should have very good communication lar ...

i know eh.. thats y i emailed about this issue.. i hate playing guessing game

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-2-15 09:50 AM 發表
芬姨: 我想講好耐啦, 飛o左佢啦!! 我跟本睇唔到佢當妳係女友! 難聽講句, 有需要就搵妳, 無就踏妳埋一邊!! 情人節都都唔知係咪陪另一咋!! 邊有男友情人節話唔出街, 轉頭又走出去, 唔係陪另一個搵鬼信呀!

agree with 蛋蛋 ...

我都話 ka lar ...  sth wrong with fun 叔 ...   >

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-2-14 20:55 發表
agree with 蛋蛋 ...

我都話 ka lar ...  sth wrong with fun 叔 ...   >

MT agree有乜用, 芬姨實唔信, 實會搵藉口, 可以點

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

fun e ar ...    難聽 d 講句 ...     可能 fun 叔返香港後已經變 jor lar ...

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-2-14 20:57 發表
fun e ar ...    難聽 d 講句 ...     可能 fun 叔返香港後已經變 jor lar ...

唔係難聽, 身為男性的角度去睇, 90%變o左

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

MT: 芬姨唔出聲喎, 係咪我地講得太直接?

頂部

水中藍
性別 女
UID 1993

精華 0
帖子 6302
積分 812   詳情

閱讀權限 50

發表於 2007-2-15 10:06 AM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 薰衣草 為MSN好友 通過MSN和 薰衣草 交談 ICQ 狀態

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-2-15 09:50 AM 發表

i thought abt it ga..
but ai.. i dunno y i love/like him..
actually i still trust him..

頂部

水中藍
性別 女
UID 1993

精華 0
帖子 6302
積分 812   詳情

閱讀權限 50

發表於 2007-2-15 10:08 AM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 薰衣草 為MSN好友 通過MSN和 薰衣草 交談 ICQ 狀態

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-2-15 10:02 AM 發表
MT: 芬姨唔出聲喎, 係咪我地講得太直接?

its ok la...
i was not 唔出聲 but i made a file wrong.. =.=" and needed to fix that
and i was so 急 that i needed to go to washroom

頂部

快速美言