遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 2月15日 星期四, 大風大雪既吹水post!
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-2-14 18:15 發表
蛋蛋 ...   祝你同蛋嫂情人節快樂 ...       

今日出街寸步難行呀 .....   

今日返工直情係惡夢呀!! 條路多雪到妳唔信!! 係喎, 妳無車喎, ttc如何?

妳同大少又點慶祝呀!!

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-2-14 18:17 發表

今日 dayoff ...   

大少爺今日 OT till 8pm ...   唔出街街 lar ...   

尋日已經食 jor 飯 ...

做乜大少唔安排今日都放假呀?

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-2-15 07:18 AM 發表

做乜大少唔安排今日都放假呀?

放假就唔好啦 ...     尋日佢都有話收工過o黎搵我食飯 ...    say no lu ...   天氣咁差 ...   危險 ...

成日都見o架啦 ...   今日唔見 ...   唔緊要 ....   但係頭先o係 downtown 返o黎 markham ...  見到 d 人一 pair pair ...  攞住玫瑰花 ...  都有少少羡慕 ...   

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-2-15 07:18 AM 發表

今日返工直情係惡夢呀!! 條路多雪到妳唔信!! 係喎, 妳無車喎, ttc如何?

妳同大少又點慶祝呀!!

subway ok lar ...  巴士慢o者 ...

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

芬姨: 算啦, 一係妳就繼續忍落去, 一係就唔好忍, 發佢一次超級勁的脾氣, 然後唔理佢!! 佢都係睇死妳飛唔出佢5指山先咁o者!!

開開心心過情人節啦, 唔一定要同佢過, 話唔定會有艷遇呢!!

哈哈哈 ...     艷遇 at valentine's day ...  nice one ...   

同大少爺嗌交o個陣 ..   我都想 ...  

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-2-14 18:24 發表

放假就唔好啦 ...     尋日佢都有話收工過o黎搵我食飯 ...    say no lu ...   天氣咁差 ...   危險 ...

成日都見o架啦 ...   今日唔見 ...   唔緊要 ....   但係頭先o係 downtown 返o黎 markham ...  見到 ...

唔需要羡慕, 學蛋嫂話, 今日買花咁多好唔價!

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-2-15 07:45 AM 發表

唔需要羡慕, 學蛋嫂話, 今日買花咁多好唔價!

咁又係 ...    我頭先見到有人賣花 ...    平時賣 $3.99 一支 ...   今日賣 $13.99 一支 ....     

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-2-14 18:50 發表

咁又係 ...    我頭先見到有人賣花 ...    平時賣 $3.99 一支 ...   今日賣 $13.99 一支 ....     

所以見好多呀差去food basic買花, $5.99一支, 有個盒包到靚靚咁

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-2-15 07:53 AM 發表

所以見好多呀差去food basic買花, $5.99一支, 有個盒包到靚靚咁

我冇去 food basic ...    我o係 subway 見到 ...     

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-2-14 19:11 發表

我冇去 food basic ...    我o係 subway 見到 ...     

dinner先, 輚頭再傾

頂部

快速美言