遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 1月31日(星期三)岩岩病好ge吹水post~~
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-1-30 12:09 發表

oooh ...    咁你再等下 lar ...

但又想d得玩 ........ 不如妳帶我我去大少度玩啦!!

係喎, 佢每個weekend都去問? 定online買呀? check 過幾次 都無貨喎

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-1-31 01:14 AM 發表

但又想d得玩 ........ 不如妳帶我我去大少度玩啦!!

係喎, 佢每個weekend都去問? 定online買呀? check 過幾次 都無貨喎

哈哈 ...    大少爺會話 only available for girlssss ...   

佢係咁 arm last week 去 bestbuy 買o野見到有人攞住 Wii ...   先知o個間有貨 ...    得廿幾部 available ...   佢買o個陣已經係 last few lar ...

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-1-30 12:21 發表

哈哈 ...    大少爺會話 only available for girlssss ...   

佢係咁 arm last week 去 bestbuy 買o野見到有人□住 Wii ...   先知o個間有貨 ...    得廿幾部 available ...   佢買o個陣已經 ...

係呀, 每次都係得十幾部咋, 而且多部份比佢地自己友hold晒!! (

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-1-31 01:32 AM 發表

係呀, 每次都係得十幾部咋, 而且多部份比佢地自己友hold晒!! (

i know ...    and he said he was lucky ...

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

me going out lar ...  talk later ...  have a nice day

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-1-30 12:41 發表
me going out lar ...  talk later ...  have a nice day

bye

同大少一齊玩啦!! 一邊浪漫一邊玩wii!!

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

有人買到wii啦?

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 ykwan850 於 2007-1-30 14:28 發表
有人買到wii啦?

係呀, MT個大少O羅! 好彩到O丫

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-1-30 01:00 PM 發表

係呀, MT個大少O羅! 好彩到O丫

我都想買呀,不過行極都係無貨。。。

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 ykwan850 於 2007-1-30 15:54 發表

我都想買呀,不過行極都係無貨。。。

係呀, 每次都係得十幾部咁大部把咋!! 有都比班自己友留起晒啦!! 妳係女仔去問可能機會高d!!

係喎, 決定買邊部lcd未? sharp係我首選, 之後會選viewsonic, 因為function唔差又夠平!! 之後先到sony同samsung

頂部

快速美言