遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 哩排甘熱.....有冇買反d雪糕雪條存貨ar...???
mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

住香港真好﹐有咁多正既雪糕雪條口味!

其實呢邊都有好多口味﹐不過就唔係香港人食開果 d ...

branson, what flavors of ice-cream do u have in the freezer?  

頂部

pelican     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 105

精華 0
帖子 53
積分 175   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-24

只有2,3度,大吃火鍋和朱咕力取暖

頂部

potatoechips     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 288

精華 0
帖子 31
積分 166   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-28

I have 2 Edys (chocolate), 1 Ben & Jerry (chocolate), 1 Godiva (Belgian dark chocolate) in the freezer.  As you all can see, I love chocolate.

頂部

bbwai     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 117

精華 0
帖子 124
積分 100   詳情

閱讀權限 30

QUOTE:
原帖由 無聊的路人甲 於 2006-6-27 02:04 PM 發表

使唔使咁多呀,你想去開街邊檔咩,一盒雪糕對我0黎講已經好滿足.. ...

一大盒個隻ar ma??????
我今次實肥死

頂部

藍之初
性別 保密
UID 117

精華 0
帖子 124
積分 100   詳情

閱讀權限 30

QUOTE:
原帖由 DAZE 於 2006-6-27 06:05 PM 發表
=.=好憎夏天....日頭除左返工...我一定唔會出街..要出都等天黑先出...其實天黑都係唔願出....宜家咁鬼熱..出到街好辛苦....出街都唔願郁...何況特登落去PK.歡迎入貨.....夏天幾先先完呀.....!!

依家春天ja??????
夏天唔係暑假先係咩

頂部

藍之初
性別 保密
UID 117

精華 0
帖子 124
積分 100   詳情

閱讀權限 30

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2006-6-27 06:49 PM 發表
我好鐘意食 Edy's (即係 Dreyers) 既 Rocky Road!!  通常等佢減價就入貨..  

乜 Nastle 有榴鍵雪條架?  呢邊無得賣... -___-

石板街正ar.................都係我至愛

Nastle 就係榴鍵雪糕(有少少肉的)
榴鍵雪條就阿波羅出ga........<<<<超好味呀

頂部

藍之初
性別 保密
UID 117

精華 0
帖子 124
積分 100   詳情

閱讀權限 30

QUOTE:
原帖由 倫二少 於 2006-6-27 07:16 PM 發表
大長B~~~難得妳出POST入黎撐下場先 =3=
如果係我宜家澳洲呢邊。。打開雪櫃同冰箱~~可以話妳知。。吉吉地....
得一枝奶,2隻蛋~~~無啦 T^T
邊好係妳咁。。又雪糕又雪條喎~~~!!
不過我應該就快返香港 lu...終 ...

甘惨得枝奶同2隻蛋????????
暑假反來???

頂部

藍之初
性別 保密
UID 117

精華 0
帖子 124
積分 100   詳情

閱讀權限 30

QUOTE:
原帖由 pelican 於 2006-6-28 04:22 AM 發表
只有2,3度,大吃火鍋和朱咕力取暖

打邊爐???正wor..............i like牛肉牛丸芝士腸仲有烏冬呀

頂部

flash2man (我愛芙蓉姐姐)     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160
積分 5664   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-23
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

梗係冇啦!我房都冇雪櫃......

頂部

branson     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 239

精華 0
帖子 9
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-6-26

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2006-6-28 02:54 AM 發表
住香港真好﹐有咁多正既雪糕雪條口味!

其實呢邊都有好多口味﹐不過就唔係香港人食開果 d ...

branson, what flavors of ice-cream do u have in the freezer?  

I have chocolate and peppermint flavours, both are 2 litres tubs in the frezzer presently.
(ocasscially I would buy sweet corn or strawberry flavour)
I also like the neopolitan which consists of 3 different flavours in a 3 litres tub.

最後編輯: branson : 2006-6-29 04:15 AM
頂部

快速美言