遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: Jennifer Lopez
BlueIce     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 306

精華 0
帖子 332
積分 142   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-29
來自 Out of Space
狀態 離線

Jennifer Lopez

Name:             Jennifer Lopez
Profession:      Actress, Singer
Date of Birth:  July24, 1970
Place of Birth:  Sun in Leo, Moon in Aries

Hey! She is 36 years old, but still look hot and sexy......don't you think!!!

頂部

antonylau     Rank: 3
青出藍 (蕃薯媽....)
性別 男
UID 201

精華 0
帖子 1963
積分 299   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-25
來自 九龍觀塘
狀態 離線

發表於 2006-7-27 06:12 PM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 antonylau 為MSN好友 通過MSN和 antonylau 交談 ICQ 狀態 Yahoo!
我覺得佢係黑人中的美美女。

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 antonylau 於 2006-7-27 06:12 AM 發表
我覺得佢係黑人中的美美女。

佢唔算係黑人黎架!  佢係 hispanic﹐即係應該係屬於南美洲人..

我好鐘意佢拍果套 Selena﹐可能都因為我好鐘意 Selena 果首 Dreaming of You (Selena 咁後生就去逝.. 真係慘 ( 把聲仲咁好聽添!! )  Sorry.. 呢個 post 係講 Jennifer Lopez.. 我離左題添...   

頂部

Edmund (馬拉糕)     Rank: 6Rank: 6
雲中藍 (情與義,值千金~)
性別 男
UID 478

精華 1
帖子 9332
積分 11511   詳情

閱讀權限 70
註冊 2006-7-6
來自 馬拉
狀態 離線

發表於 2006-7-27 09:18 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 Edmund 為MSN好友 通過MSN和 Edmund 交談 ICQ 狀態 Yahoo!
上个礼拜看了她有份演的Anaconda.....觉得她有朝一日必定成为影后~

頂部

pandora26 (pan pan)     Rank: 1
新天藍會員
性別 女
UID 574

精華 0
帖子 275
積分 825   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-7-8
來自 加拿大某一角落
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2006-7-27 07:36 PM 發表

佢唔算係黑人黎架!  佢係 hispanic﹐即係應該係屬於南美洲人..

我好鐘意佢拍果套 Selena﹐可能都因為我好鐘意 Selena 果首 Dreaming of You (Selena 咁後生就去逝.. 真係慘 ( 把聲仲咁好聽添!! )  Sorr ...

我就覺得佢好性感啦, 同理佢唱歌都幾好聽嫁, 我就幾鐘意佢果套Anacoda(講條大蛇食人果套戲), 至於佢拍果套 Selena, 我就覺得佢扮 Selena 都幾似。

頂部

blood107     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 男
UID 2387

精華 0
帖子 977
積分 3610   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-31
來自 USA
狀態 離線

shes ok la, her ass is too big

頂部

快速美言