遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 12月28日 (星期四) 好得閒既吹水POST~~
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2006-12-28 10:18 發表

嘩! 您好勁呀!  不如您諗下有咩新卓頭可以吸引更多人黎丫?  然後同三姑針針有冇得搞!  

係呢﹐你既稱號 "食神" 係點黎架?  您好鐘意食野架?

koon koon 鍾意食野嘛!! 睇佢有4千幾XT, 就知佢食晒d分啦!!

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 koon1218 於 2006-12-28 10:50 發表

好....
聽日LUNCH TIME時我去買...
如果中佐就請你地黎馬拉玩......

米奇: 聽到啦, koon koon話請晒我地去馬拉玩呀! 快d出notes啦!!

koon koon, 我實會禱告祝妳一定中頭獎!!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2006-12-28 10:48 AM 發表
職責上係無錯, 但態度問題o羅!!

但彼得唔係售貨員或 waiter﹐最多話佢串左 d﹐但會唔會比較難投訴呢?

不過點都好﹐可以一試既。

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2006-12-28 11:47 PM 發表

咁妳一個女仔單獨留宿唔安全嘛, 搵多個女仔陪我唔覺得有問題o丫! 叫大少陪就話唔好o者!! 相信佢地唔知話妳喎!!

而且唔一定要寫信, 直接去management office度投訴咪得o羅! 每個condo都有management offi ...

我都係咁樣諗 ...   其實我 9 點幾打過 ...  the manager is off today ...  我諗我 tomorrow 會再打電話比佢 management office ...

唉諗住 holiday 開開心心 ka ma ...    (

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2006-12-28 10:52 AM 發表

米奇: 聽到啦, koon koon話請晒我地去馬拉玩呀! 快d出notes啦!!

koon koon, 我實會禱告祝妳一定中頭獎!!

好野!!  我要去 penang 食 "阿三喇沙"!!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2006-12-28 10:54 發表

我都係咁樣諗 ...   其實我 9 點幾打過 ...  the manager is off today ...  我諗我 tomorrow 會再打電話比佢 management office ...

唉諗住 holiday 開開心心 ka ma ...    (

咁有無security間公司電話? 再唔係同management heat office 講都得!!

我係妳就2間打去投訴!! 同management heat office講呢間security公司好有問題, 同security講彼得好差!! 咁做呀彼得可能以後都唔需要返呢個condo site!

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2006-12-28 11:48 PM 發表

職責上係無錯, 但態度問題o羅!!

係 ...   佢態度好有問題 ...   

Mickey 蛋蛋 ...   多謝你地聽我訴苦 ...   (

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2006-12-28 10:58 發表

係 ...   佢態度好有問題 ...   

Mickey 蛋蛋 ...   多謝你地聽我訴苦 ...   (

唔好咁講!

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2006-12-28 11:58 PM 發表

咁有無security間公司電話? 再唔係同management heat office 講都得!!

我係妳就2間打去投訴!! 同management heat office講呢間security公司好有問題, 同security講彼得好差!! 咁做呀彼得可能以後都唔需要 ...

個 phone no. 係 Scott 比我o架 ...   佢仲比埋佢地阿 head 個名比我 ...

頂部

koon1218 (君)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主 (食神)
性別 女
UID 362

精華 7
帖子 9664
積分 17241   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-7-1
來自 Msia
狀態 離線

發表於 2006-12-29 12:01 AM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 koon1218 為MSN好友 通過MSN和 koon1218 交談 Gmail

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2006-12-28 11:18 PM 發表

嘩! 您好勁呀!  不如您諗下有咩新卓頭可以吸引更多人黎丫?  然後同三姑針針有冇得搞!  

係呢﹐你既稱號 "食神" 係點黎架?  您好鐘意食野架?

hahaha....
我都想多d人黎啊...
咁我有時就唔晒咁悶啦...

係啊....
我好鍾意吃架....
所以我班朋友都叫我食神
我可以自己一個人駕車出去找野吃架...
而我班fren有咩聚會....
都係問我邊度好吃....

頂部

快速美言