遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 12月28日 (星期四) 好得閒既吹水POST~~
mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

MT﹐似乎彼德冇史葛咁有禮貌同泔好老皮喎!  彼德洗唔洗咁惡呀?  又唔係泊完架車走左去﹐您朋友都係想停低幾分鐘問下佢意見姐!  咁通常如果 visitor parking 滿左﹐d visitors 點選呢?

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2006-12-28 10:05 發表

i am in downtown now ...  cause my aunt's family is away to USA for a week ...  so i asked my friend came with me sleepover for 1 nite lor ...   the security (his name is Peter) told my friend  ...

真係要咁做, 有d人真係好衰, 態度唔好就要投訴佢!!

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 koon1218 於 2006-12-28 10:08 發表

好啊...
聽日我都去買返兩張...
可能真係會中....

我既XT邊度多啊...
我一日有18個鍾係新天藍wor....
但係呢排少佐好多囉...
大家都唔得閑上黎吹水.....
以前我一日就有30個XT了....

好呀好呀, 預我一份!!

唔係喎, 見到妳有4144, 好勁呀!! 帶出成條街!!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 koon1218 於 2006-12-28 10:08 AM 發表

我既XT邊度多啊...
我一日有18個鍾係新天藍wor....
但係呢排少佐好多囉...
大家都唔得閑上黎吹水.....
以前我一日就有30個XT了....

嘩! 您好勁呀!  不如您諗下有咩新卓頭可以吸引更多人黎丫?  然後同三姑針針有冇得搞!  

係呢﹐你既稱號 "食神" 係點黎架?  您好鐘意食野架?

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2006-12-28 11:15 PM 發表
MT﹐似乎彼德冇史葛咁有禮貌同泔好老皮喎!  彼德洗唔洗咁惡呀?  又唔係泊完架車走左去﹐您朋友都係想停低幾分鐘問下佢意見姐!  咁通常如果 visitor parking 滿左﹐d visitors 點選呢?

yea ...    this is what we told Scott too ...     we just park here for few mins.

Visitor Parking full jor ...   then we will have to move back the car to outdoor ...    we don't mind ...  but it's just Peter's attitude is so BAD ...   Scott then said move back ur car to outdoor first then as soon as we have indoor parking ...   i will let u know ...  my friend said no need ...  she is gonna go home ...   then my friend just pack everything and go ...   i know how she feels ...   and i feel mad too ...  

and u know my uncle is paying $1500 per month for the maintenance and security ...   this is terrible ~~

最後編輯: MT : 2006-12-28 11:25 PM

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2006-12-28 11:16 PM 發表

真係要咁做, 有d人真係好衰, 態度唔好就要投訴佢!!

i know ...  but the point is ...  my uncle and aunt don't allow me and cousins bring friends sleepover ...   and i didn't tell them ...   i am afraid if i call their manager ...   it's gonna on file and i am afriad that my uncle and aunt will know ...   but then my friend is pushing me to call to call ...   and i need an apology from Peter ...    like face to face ...

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

MT﹐但職責上﹐彼德冇錯喎﹐而果 $1500 係俾佢去維持跌序及保安﹐佢話要佢以禮待人喎.. 您投訴佢有冇用呢?  佢又需唔需要道歉呢?  我恐怕佢會話: "您朋友拍左人地個位﹐我有責任叫佢即刻渣走架車。 對唔住﹐我係保安。" 咁您又唔可以贈返佢一句: "邊個知呀?" 就可以叫佢道歉架喎。  

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2006-12-28 10:24 發表

i know ...  but the point is ...  my uncle and aunt don't allow me and cousins bring friends sleepover ...   and i didn't tell them ...   i am afraid if i call their manager ...   it's gonna on ...

咁妳一個女仔單獨留宿唔安全嘛, 搵多個女仔陪我唔覺得有問題o丫! 叫大少陪就話唔好o者!! 相信佢地唔知話妳喎!!

而且唔一定要寫信, 直接去management office度投訴咪得o羅! 每個condo都有management office嘛! 直接同management office manager投訴, 呀彼得死得重快啦!!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2006-12-28 10:45 發表
MT﹐但職責上﹐彼德冇錯喎﹐而果 $1500 係俾佢去維持跌序及保安﹐佢話要佢以禮待人喎.. 您投訴佢有冇用呢?  佢又需唔需要道歉呢?  我恐怕佢會話: "您朋友拍左人地個位﹐我有責任叫佢即刻渣走架車。 對唔住﹐ ...

職責上係無錯, 但態度問題o羅!!

頂部

koon1218 (君)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主 (食神)
性別 女
UID 362

精華 7
帖子 9664
積分 17241   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-7-1
來自 Msia
狀態 離線

發表於 2006-12-28 11:50 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 koon1218 為MSN好友 通過MSN和 koon1218 交談 Gmail

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2006-12-28 11:17 PM 發表

好呀好呀, 預我一份!!

唔係喎, 見到妳有4144, 好勁呀!! 帶出成條街!!

好....
聽日LUNCH TIME時我去買...
如果中佐就請你地黎馬拉玩......

頂部

快速美言