遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 12月28日 (星期四) 好得閒既吹水POST~~
mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

做抖喇 koon!!  

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2006-12-28 12:35 發表
all my friends know that i love to eat ...   (i don't eat much though) ...   like yesterday me and my friend went to Oyster Boy in downtown ...  Oyster 好正 ...   肥美又鮮甜 ...   even though it's  ...

MT ............... 做乜引誘我 ............... OYSTER ............... :pn27:

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 koon1218 於 2006-12-28 12:36 發表

你肯唔肯啊...

係啊 係啊....

好啦...
我眼訓啦...
聽日再傾啦....
早抖....

good nite and sweet dream

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2006-12-29 01:36 AM 發表
MT/蛋﹐好呀! 下次上去一定會搞 gathering 啦!  新朋友舊朋友一齊出黎聚聚食下野 (最緊要係食..hahaha)﹐都咪話唔開心!!!    

koon﹐其實我地好有彈性既﹐只要版主有心搞﹐我地係會考慮接受任何有趣既新提議 ...

米奇 ...   好呀 ...   下次o黎記得搵埋我 ...   

如果你真係想我幫手 ...   koon koon 又有興趣做 food zone 版主o既 ...   都可以諗諗 ...   

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2006-12-28 12:36 發表
MT/蛋﹐好呀! 下次上去一定會搞 gathering 啦!  新朋友舊朋友一齊出黎聚聚食下野 (最緊要係食..hahaha)﹐都咪話唔開心!!!    

koon﹐其實我地好有彈性既﹐只要版主有心搞﹐我地係會考慮接受任何有趣既新提議 ...

最緊要係食 ........ 就因為呢句, 你都可以叫做北美區食神o羅!! koon 就係亞洲區食神! :D

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2006-12-29 01:38 AM 發表

MT ............... 做乜引誘我 ............... OYSTER ............... :pn27:

係好好味o架 ...   我地叫 jor 2 打 oysters (oversize) <--  extra large size wor  ...  and 2 white wine ...  <---      oyster and white wine ... perfect match ...    埋單成舊水 ...  (

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 MT 於 2006-12-28 12:46 PM 發表
如果你真係想我幫手 ...   koon koon 又有興趣做 food zone 版主o既 ...   都可以諗諗 ...   

好呀!!!  多謝您先!!      有咩新進展我通知您丫?  

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2006-12-28 12:46 PM 發表
最緊要係食 ........ 就因為呢句, 你都可以叫做北美區食神o羅!! koon 就係亞洲區食神!

hahaha.. 唔得呀﹐因為我對食既要求唔係太高﹐好多野都覺得好食﹐所以唔能夠做食神!   我話好食既野﹐其他人未必覺得好﹐不過咁﹐我話難食既野﹐通常都真係幾差...

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2006-12-29 02:00 AM 發表

好呀!!!  多謝您先!!      有咩新進展我通知您丫?  

hahaha.. 唔得呀﹐因為我對食既要求唔係太高﹐好多野都覺得好食﹐所以唔能夠做食神!   我話好食既野﹐其他人未必覺得好﹐不過咁﹐我話難食 ...

好呀 ...

米奇 ...   i am the same ...   i love to eat and not picky ...   as long as i can put it into my mouth ...  i will try ...   haha ...     

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2006-12-28 12:49 發表

係好好味o架 ...   我地叫 jor 2 打 oysters (oversize) <--  extra large size wor  ...  and 2 white wine ...  <---      oyster and white wine ... perfect match ...    埋單成舊水 ...  (

2 white wine .. 2支? 定2 杯呀?

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2006-12-28 13:00 發表
hahaha.. 唔得呀﹐因為我對食既要求唔係太高﹐好多野都覺得好食﹐所以唔能夠做食神!   我話好食既野﹐其他人未必覺得好﹐不過咁﹐我話難食既野﹐通常都真係幾差...  

同我一樣, 個個話食到唔多妥, 但我都係照食, 亦食唔出有咩問題!

頂部

快速美言