遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 12月28日 (星期四) 好得閒既吹水POST~~
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 koon1218 於 2006-12-28 11:31 發表

冇問題...
我就係住係penang....

好慘啊...
已經係半個鍾前既...
依家先覆得....

無法啦, 世界性問題, 好似要差唔作個月先可以全部回復正常!

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

可能自己係做酒店 ...  最睇 ng 過眼 d 冇禮貌o既人 ...  過門都係客 ...  太過份啦 ...

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

MT﹐係啦﹐呢 d 小問題﹐俾佢較到咁殭﹐話唔定佢前兩日俾女友飛左﹐所以心情唔好。  其實如果您唔想 uncle/auntie 知道您帶朋友黎過夜﹐所以唔想投訴﹐點解唔直接同您朋友解釋呢?  佢會明掛?  可能依家火遮眼﹐但遲 d 您同佢講返﹐咪 ok 囉?

蛋﹐我都唔係周圍去食野架。   不過如果去開旅行﹐唔係玩就係食架啦!    而最近我地幾美食天堂就係 toronto 勒﹐所以先會久唔久就想去 "充下電" 咁囉。

koon﹐您響 Penang 架???  嘩!  咁真係要望您中左張彩票喇!!!!!!!!!!!!!!!     係呢﹐您咁鐘意食野﹐不如幫新天藍搞飲食版啦!  

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2006-12-29 12:34 AM 發表

無法啦, 世界性問題, 好似要差唔作個月先可以全部回復正常!

成個月 ... ?   OMG ...

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2006-12-28 11:39 發表
可能自己係做酒店 ...  最睇 ng 過眼 d 冇禮貌o既人 ...  過門都係客 ...  太過份啦 ...

係呀, 就算真係妳錯晒, 又唔係罪大惡極的重犯, 態度唔需要咁差o者!

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2006-12-29 12:41 AM 發表
MT﹐係啦﹐呢 d 小問題﹐俾佢較到咁殭﹐話唔定佢前兩日俾女友飛左﹐所以心情唔好。  其實如果您唔想 uncle/auntie 知道您帶朋友黎過夜﹐所以唔想投訴﹐點解唔直接同您朋友解釋呢?  佢會明掛?  可能依家火遮眼﹐但 ...

i think i will call the management office first and see what the manager is going to tell me ...   and ask them to call my cell instead of home phone lor ...   

my friend ...   sigh ...  i feel sorry for her ...

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2006-12-28 11:47 發表

i think i will call the management office first and see what the manager is going to tell me ...   and ask them to call my cell instead of home phone lor ...   

my friend ...   sigh ...  i f ...

妳朋友仔都知唔關妳事, 無事o既, 唔好咁擔心!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2006-12-28 11:41 發表
MT﹐係啦﹐呢 d 小問題﹐俾佢較到咁殭﹐話唔定佢前兩日俾女友飛左﹐所以心情唔好。  其實如果您唔想 uncle/auntie 知道您帶朋友黎過夜﹐所以唔想投訴﹐點解唔直接同您朋友解釋呢?  佢會明掛?  可能依家火遮眼﹐但 ...

下次黎開多倫多, 可以搞下re-union喎, 都唔少多倫多人!!

頂部

koon1218 (君)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主 (食神)
性別 女
UID 362

精華 7
帖子 9664
積分 17241   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-7-1
來自 Msia
狀態 離線

發表於 2006-12-29 01:02 AM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 koon1218 為MSN好友 通過MSN和 koon1218 交談 Gmail

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2006-12-29 12:41 AM 發表

koon﹐您響 Penang 架???  嘩!  咁真係要望您中左張彩票喇!!!!!!!!!!!!!!!      係呢﹐您咁鐘意食野﹐不如幫新天藍搞飲食版啦!

我唔係好識wor...
飲食版要d咩野架....
等我去睇睇....

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2006-12-29 12:51 AM 發表

下次黎開多倫多, 可以搞下re-union喎, 都唔少多倫多人!!

係呀 ...   米奇...   i wanna cu and minnie again ...

頂部

快速美言