遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

投票標題: 你地係點睇呢?!  (單選) [參與投票的會員]
1.婚後
  2 (20.00%)
2.以結婚為交往前題的特定對象
  7 (70.00%)
3.已同居的男女朋友
  0 (0.00%)
4.相識已久的友人(單一或多個)
  0 (0.00%)
5.心儀對象(相識尚淺或初相識)
  1 (10.00%)
6.有好感便行
  0 (0.00%)
7.不討厭
  0 (0.00%)
8.任何人皆可
  0 (0.00%)
對不起,您無權投票。

標題: 你地係點睇呢?!
amytsoi     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 女
UID 5554

精華 0
帖子 277
積分 931   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-10
來自 香港個仔
狀態 離線

發表於 2006-12-26 01:05 AM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 amytsoi 為MSN好友 通過MSN和 amytsoi 交談
我選2.以結婚為交往前題的特定對象
雖然我算比較開放, 但我都會慎重選擇, 一定要要感情才會做...

tungb :
咁你就精明啦
女仔呀!
至記緊唔好蝕底!

頂部

brikian     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 17916

精華 0
帖子 161
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-12-20

QUOTE:
原帖由 amytsoi 於 2006-12-26 01:05 AM 發表
我選2.以結婚為交往前題的特定對象
雖然我算比較開放, 但我都會慎重選擇, 一定要要感情才會做...

我覺得有感情幾難介定.......我覺得唔係比錢gei /one night stand gei 性關係都算有感情......

tungb :
□~~~~
我就係咁意思喎
即是同隔離阿七
或者同事大文都有感情架
唔同都照樣可以?!
係咪都隨便左啦!
@__@

頂部

CoolQQ     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 301

精華 0
帖子 247
積分 474   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-28

以前既人, 應該大多選婚後~
而家真係時代唔同左, 咩都變左
我覺得只要兩者係真心一齊既, 唔一定要結左婚先有.

所以我揀左     以結婚為交往前題的特定對象

我只能接受到 "特定伴侶"
但係而家時下既後生仔女, 都唔係咁諗
只要拍拖, 就代表可以做呢樣野.

我覺得性行為, 要有足夠既愛, 彼此了解~ 先可以進行lor...
唔應該想要就做果隻~

tungb :
但有d年青人/成年人
可能同時有3.4.5個
叫做"仍在選擇階段"
難道都可以進行?!
好似都係思想同行為要搵岩路先

頂部

小神     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 11831

精華 0
帖子 2634
積分 1386   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-9-12
來自 天堂
狀態 離線

個投票係咪話你以同乜人發生關係ar?
如果係咁我會覺得1-3都得..
第四係老朋友? 咁唔會同朋友搞卦..
你估真係game 咩...
不過第5都有可能wo..
有時可能把持唔住架ma..
雖則未試過XDDD
其他就唔會la~

頂部

winny     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 11485

精華 0
帖子 64
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-9-8

QUOTE:
原帖由 tungb 於 2006-12-24 05:45 PM 發表
"無性經驗等於無人要"
看得有點心底發毛

已有性行為年齡女性更低至十歲

究竟依家青少年,成人.家長等
覺得點先可以同對方進行性行為?
求學期間有性經驗又 ...

儍朱,呢D講法係西人社區D人講
唐人多數D女仔好保守

頂部

快速美言

一群熱心會員對本主題作出以下的回覆:

tungb: RMK added - PID 70503 [ view ]
tungb: RMK added - PID 70503 [ view ]
tungb: RMK added - PID 70553 [ view ]
tungb: RMK added - PID 70562 [ view ]
tungb: RMK added - PID 70567 [ view ]
tungb: RMK added - PID 70573 [ view ]
tungb: RMK added - PID 70574 [ view ]
tungb: RMK added - PID 70591 [ view ]
tungb: RMK added - PID 70665 [ view ]
tungb: RMK added - PID 70680 [ view ]
tungb: RMK added - PID 70763 [ view ]
tungb: RMK added - PID 70764 [ view ]
tungb: RMK added - PID 71097 [ view ]

最後回覆日期: 2006-12-28 03:04 AM
  編輯帖子
快速美言