遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

投票標題: 投票 - 點點聖誕燈飾相賞樂 (決賽)  多選 [參與投票的會員]
- 圖一 馬路中心有棵聖誕樹 BY ohahamok
  2 (6.06%)
- 圖二 商場大小雪人坐吊車 BY ohahamok
  5 (15.15%)
- 圖三 Swarovski 水晶聖誕樹 BY kc129
  3 (9.09%)
- 圖四 會變色嘅聖誕樹 BY kc129
  10 (30.30%)
- 圖五 Gurney Plaza 內的聖誕樹 BY koon1218
  3 (9.09%)
- 圖六 Gurney Plaza 入口 BY koon1218
  2 (6.06%)
- 圖七 Bryant Park 聖誕樹 BY nburks
  1 (3.03%)
- 圖八 朱古力店 BY nburks
  1 (3.03%)
- 圖九 半島酒店 BY francais
  2 (6.06%)
- 圖十 MALL 中聖誕屋 BY Kuf316
  4 (12.12%)
對不起,您無權投票。

天藍競賽
 競賽類型: 以回覆參加
 截止參加競賽日期: 2006-12-30 12:00 AM
 競賽獎項:
相賞樂:   15  XG
Merry christmas:   10  XG
聖誕快樂:   5  XG
 參賽獎: 2 XG (凡參加此競賽者﹐辦獎時均會獲贈參賽獎)
 本競賽餘下未頒發的 XG 獎金: 不限
 頒獎日期: 2006-12-30 12:24 PM
標題: 投票 - 點點聖誕燈飾相賞樂 (決賽)
三姑 (六婆)     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 41

精華 0
帖子 1168
積分 279   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-23
來自 忘憂山莊
狀態 離線

投票 - 點點聖誕燈飾相賞樂 (決賽)

點點聖誕燈飾相賞樂投票
之前已經有幾位會員放上佢地所影既靚相
家陣就由你地去決定邊張相可獲大獎喇~

[玩法]
1) 先投票給你喜愛既相片
2) 再回覆帖子﹐寫低你投左邊張相﹐同埋寫上原因

[遊戲規則]
- 每會員只限投票及回覆一次﹐否則作廢論
- 必需回帖寫明投該張相片的原因﹐否則無XG 加
- 想更改內容﹐請用編輯帖子
- 新天藍所有會員均可參加
- 如有問題請PM 茶舍老闆娘三姑

遊戲獎賞
- 每個合資格投票可獲2 XG
- 獲票最多之相片﹐可得 15XG
- 第二多票選可得 10XG
- 第三多票選可得 5XG

* 如第一名有相同票數﹐則作雙冠軍論﹐但會無第二名。如此類推。

新天藍團長及茶舍老闆娘有最終決定權

如有任何問題﹐請PM 三姑或團長
亦可於快美留言﹐三姑及各版主會盡快解答﹗

截止日期
HKT 30/12/06 零晨

============================================

入圍圖一
奧海城商場外
馬路中心有棵聖誕樹 !  BY ohahamok

入圍圖二
青衣城
商場大小雪人坐吊車  BY ohahamok

入圍圖三
Downtown EATON center
Swarovski 水晶聖誕樹  BY kc129

入圍圖四
Yonge st
會變色嘅聖誕樹  BY  kc129

入圍圖五
Penang Island
Gurney Plaza 內的聖誕樹  BY  koon1218

入圍圖六
Penang Island
Gurney Plaza 入口  BY  koon1218

入圍圖七
New York City  
Bryant Park 聖誕樹  BY  nburks

入圍圖八
New York City
朱古力店    BY  nburks

入圍圖九
Hongkong
半島酒店  BY  francais

入圍圖十
加拿大, BC Metrotown
MALL 中聖誕屋  BY  Kuf316

If u see someone doing something without paying attention to it but at the same time watching you
then he is a COP!!!!
頂部

ohahamok     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 35

精華 0
帖子 929
積分 559   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-6-23
來自 特區
狀態 離線

哈哈 ~ 又係我第一個投票 !?
我投咗君女既聖誕樹 !
因為我好鍾意隻熊熊 ~

勝出帖子: Merry christmas

參賽獎: 2 XG

人生如戲 , 戲如人生 ~
頂部

koon1218 (君)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主 (食神)
性別 女
UID 362

精華 7
帖子 9664
積分 17241   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-7-1
來自 Msia
狀態 離線

發表於 2006-12-19 07:44 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 koon1218 為MSN好友 通過MSN和 koon1218 交談 Gmail
我投俾圖二 & 圖九

圖二既小雪人坐吊車好得意而且d顏色好sharp & extractive.

圖九既滿天星好靚好立體.如果住係酒店入邊,由房到睇出黎實好正.

頂部

Edmund (馬拉糕)     Rank: 6Rank: 6
雲中藍 (情與義,值千金~)
性別 男
UID 478

精華 1
帖子 9332
積分 11511   詳情

閱讀權限 70
註冊 2006-7-6
來自 馬拉
狀態 離線

發表於 2006-12-19 09:27 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 Edmund 為MSN好友 通過MSN和 Edmund 交談 ICQ 狀態 Yahoo!
我投左俾入圍圖四
Yonge st
會變色嘅聖誕樹  BY  kc129

我覺得個棵聖誕樹好靚好特別~
仲聽講可以變顏色~
真係好想睇下紅色既聖誕樹啊~

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

我選圖四, 因為睇完張相後, 有諗過落去睇下係點變色!

而且較其他的較有特色!

頂部

elia     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 419

精華 0
帖子 1718
積分 2402   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-4
來自 水平線下
狀態 離線

我投 : 馬路中心有棵聖誕樹, 雖然燈光唔係好耀眼 ,
但棵樹好勁, 好型 ! 高過晒 d 樓 , 好有氣勢呀 !!!

頂部

sute_snoopy (~~小比比~~)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主 (小比比)
性別 男
UID 198

精華 3
帖子 1517
積分 3229   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-6-25

我投左 圖二 商場大小雪人坐吊車 BY ohahamok∼∼∼∼∼
因為我覺得有整體ge構圖∼∼∼∼
唔只單單一棵聖誕樹∼∼∼∼∼∼
而係成幅都比我好有聖誕feel∼∼∼∼∼
所以就投左佢∼∼∼∼

頂部

francais (咩咩)     Rank: 6Rank: 6
雲中藍 (飄忽的豬)
性別 男
UID 8141

精華 0
帖子 5576
積分 17581   詳情

閱讀權限 70
註冊 2006-8-21
來自 你話邊就邊啦
狀態 離線

發表於 2006-12-20 10:18 AM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 francais 為MSN好友 通過MSN和 francais 交談 Gmail
投了No.6
大門外的聖誕樹和燈飾佈局非常美觀,整體感覺很好

頂部

kc129     Rank: 1
新天藍會員
性別 保密
UID 264

精華 0
帖子 192
積分 249   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-6-27
來自 忘憂山莊
狀態 離線

我當然係投我自已架啦!
不過最主要原因係佢真係好靚!!
D水晶嘅閃同普通燈嘅閃真係唔同!!
咁靚當然要post上黎同你地分享啦!!

勝出帖子: 相賞樂

頂部

wahyan43     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 15816

精華 0
帖子 9
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-11-18