遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 大家買左 / 收左聖誕禮物未呀﹖﹖
三姑 (六婆)     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 41

精華 0
帖子 1168
積分 279   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-23
來自 忘憂山莊
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 elia 於 2006-12-15 10:44 PM 發表
我好 out!!唔慶祝咩節日, 重未知聖誕節會點過 ,
但肯定暫時重有錢食飯, 所以好滿足!!
如果到時有小朋友來 , 才買些朱古力或榶果~~

其實我最想返香港睇燈飾同埋食大餐呀..
最想参加 ohahamok 既 ...

點解會唔慶祝既﹖
即係唔係話要慶祝﹐但開開心心咁迎接一個假期咪幾好﹗
不過你講得岩呀ELIA﹐有錢食飯
或者講仲有飯食﹐其實已經好好喇﹗

我都好想番HK 睇燈式呀﹗﹗﹗(

If u see someone doing something without paying attention to it but at the same time watching you
then he is a COP!!!!
頂部

青出藍
性別 保密
UID 41

精華 0
帖子 1168
積分 279   詳情

閱讀權限 40
來自 忘憂山莊
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ohahamok 於 2006-12-16 01:03 AM 發表

嘻嘻 ! 往年抽到好多野都唔啱用 ~
拎番出o黎循環再用咪得lor ....

你咪話燒味唔啱feel ,
人地聖誕要食火雞 ,
我咪買隻豉油雞 lor !
都係雞嘛 !?

多野都唔啱用﹖﹖例如呢﹖
講黎聽下﹐我好想知D 人買左咩又無用架﹗

豉油雞﹖﹖咁你今年不如買隻脆皮雞啦﹗
好似岩FEEL 好多窩﹗

If u see someone doing something without paying attention to it but at the same time watching you
頂部

ohahamok     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 35

精華 0
帖子 929
積分 559   詳情

閱讀權限 50
來自 特區
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 三姑 於 2006-12-16 08:29 AM 發表

多野都唔啱用﹖﹖例如呢﹖
講黎聽下﹐我好想知D 人買左咩又無用架﹗

豉油雞﹖﹖咁你今年不如買隻脆皮雞啦﹗
好似岩FEEL 好多窩﹗

哈 ~ 我而家摷到大大隻既湯杯一個 ,
麥嘜茶杯一隻 , 仲有一套兩隻既套庄茶杯 !
呀 ~ 還有snoopy保暖水壺一個 ,
加埋d化妝袋呀咁啦 ! 準備d靚既花紙包庄吓就得 ....
數數吓d存貨 , 睇o黎可以再抽多一年都仲夠 wor ,
咁我係咪算係一個精明既主婦呢 !?

仲有就係燒味店賣既燒雞好似唔多好食 ,
同去飲宴所食既燒雞唔同 !?
加上我老公鍾意食豉油雞 ,
所以你話我偏私都係會豉油雞o架o勒 !

人生如戲 , 戲如人生 ~
頂部

ryuhei     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (問號人)
性別 保密
UID 3778

精華 0
帖子 882
積分 1666   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-4
來自 天堂與地獄之間
狀態 離線

唔知仲有冇人記得我呢?
今日收到今年既聖誕禮物
我諗呢份野冇人會想要
唉‥‥‥
份禮物就係:加probation兼冇左個new year bouns...........
(因為要係12月30號之前過probation sin有bouns)
我諗呢份聖誕禮物都算係我呢世人最最難忘ga喇
真係好想喊呀

頂部

elia     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 419

精華 0
帖子 1718
積分 2402   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-4
來自 水平線下
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ryuhei 於 2006-12-16 23:58 發表
唔知仲有冇人記得我呢?
今日收到今年既聖誕禮物
我諗呢份野冇人會想要
唉‥‥‥
份禮物就係:加probation兼冇左個new year bouns...........
(因為要係12月30號之前過probation sin有bouns)
我諗呢份聖誕禮 ...

Hallo ryuhei , 嘩, 好耐無見喎,
你個老細好無人情味呀, 係咪特燈想慳返 d  bouns呀,
咁probation 加幾耐??

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2006-12-12 09:21 AM 發表

到呢一刻, 都夢想老婆會送部wii比我!

但佢話house warming時, 叫我班朋友送喎!

又發夢啦,哈哈

想買都無得賣窩。。。。

最後編輯: ykwan850 : 2006-12-18 02:37 PM
頂部

青出藍
性別 保密
UID 41

精華 0
帖子 1168
積分 279   詳情

閱讀權限 40
來自 忘憂山莊
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ForeverFriend 於 2006-12-14 05:26 AM 發表
wow.... 家族有這些 Party 真係好開心呀..... 又 warm 又 sweet

我年年 12 月都破產架... 次次行公司買禮物比人, 但都會買多份比自己.... 看見這些又 on sale, 那些又 on sale,  咁就忍唔到手, 結果買到一 ...

嘩﹗你咁買法又誇D 窩~
我近幾年好多喇~
好多野想買都忍住先﹐等聖誕後既大減價先買囉﹗
仲有好多係唔會買既~

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2006-12-14 05:58 AM 發表

未買呀, 真係諗唔到有咩佢想要而又無!! 平時行街都比佢買齊晒!!

咁呀係﹐超蛋嫂平時都買晒佢想要既野囉~
咁你咪花小小心思﹐留意下佢有咩未買﹖
女人總會有D 野想要但未買架﹗﹗

QUOTE:
原帖由 flash2man 於 2006-12-14 01:15 PM 發表
我唔貪心,只係希望以後日日有飯開就好喇

點解你次次都講呢句﹖
但你成日都有工開架﹗
放心啦﹐你唔係住非洲﹐肯做唔怕無野食﹗﹗

頂部

青出藍
性別 保密
UID 41

精華 0
帖子 1168
積分 279   詳情

閱讀權限 40
來自 忘憂山莊
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 jes2e2 於 2006-12-15 01:27 AM 發表
12月生日好唔著數,我d朋友全部都"順便"送埋聖誕禮物比我,所以我x'mas present都收得七七八八
買就仲未有時間去買住

啊﹗JESS 今個月生日﹖﹖
恭喜恭喜﹗﹗

其實有咩所謂丫~ 有禮物收都好開心架喇﹗

QUOTE:
原帖由 ryuhei 於 2006-12-16 11:58 PM 發表
唔知仲有冇人記得我呢?
今日收到今年既聖誕禮物
我諗呢份野冇人會想要
唉‥‥‥
我諗呢份聖誕禮 ...

RYU﹗﹗﹗
當然記得你啦﹗﹗你咁耐唔上黎呀﹖﹖
嘩﹗﹗咁無良都得﹖﹖
個老細都唔知係咪特登要加你PROBATION
等你無BONUS 攞既﹗﹗

ykwan850﹐點解你會話超蛋發夢呀﹖
唔通你就係佢既朋友﹖﹖

頂部

kc129     Rank: 1
新天藍會員
性別 保密
UID 264

精華 0
帖子 192
積分 249   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-6-27
來自 忘憂山莊
狀態 離線

我kris crangle份禮物岩岩weekend買左嚕!
不過仲差3份都唔知買咩好!!點算好!!
諗到頭都爆埋都諗唔到想四咩!!唉。。。。

頂部

型男E仔     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 男
UID 3032

精華 0
帖子 1200
積分 2971   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-2
來自 hk
狀態 離線

我岩岩買左 my wife 份禮物....

諗到頭都爆埋都諗唔到.....................

未買比BB ar (2 years old)...........................................

頂部

快速美言