遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 6月27日 (星期二) 吹水post~~~
無聊的路人甲     Rank: 3
青出藍
性別 男
UID 210

精華 0
帖子 237
積分 146   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-25

QUOTE:
原帖由 無主孤魂 於 2006-6-27 05:22 PM 發表

你遲早都會有....二月開學...四月就break...六月考完試又break...
七月下學期....九月又break...十一月考完就放大假.....咁....又一年....

咁多break0架,咁重學到d乜野呀,咁咪重好過去跳break dance... ...wahkaka

頂部

倫二少     Rank: 3
青出藍
性別 男
UID 149

精華 0
帖子 1019
積分 252   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-24
來自 HK ppl@ MELBOURNE
狀態 離線

發表於 2006-6-27 07:31 PM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 倫二少 為MSN好友 通過MSN和 倫二少 交談 ICQ 狀態
有冇人丫~~~~
無人去打陣機先....悶丫 XDDD

頂部

標0野俠     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 245

精華 0
帖子 50
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-6-26

QUOTE:
原帖由 倫二少 於 2006-6-27 07:31 PM 發表
有冇人丫~~~~
無人去打陣機先....悶丫 XDDD

有~~~有我標嘢俠0係度!

頂部

倫二少     Rank: 3
青出藍
性別 男
UID 149

精華 0
帖子 1019
積分 252   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-24
來自 HK ppl@ MELBOURNE
狀態 離線

發表於 2006-6-27 11:11 PM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 倫二少 為MSN好友 通過MSN和 倫二少 交談 ICQ 狀態

QUOTE:
原帖由 標0野俠 於 2006-6-28 12:02 AM 發表

有~~~有我標嘢俠0係度!

HIHI~~~標哥。。。你終於黎啦 XDDDD
標完野啦 ??? 舒暢o麻~~

頂部

lycheewing     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 女
UID 225

精華 0
帖子 27
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-6-26

上黎得一得先....

頂部

ka*chun     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 27

精華 6
帖子 1175
積分 922   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-6-23
來自 Passion forest
狀態 離線

咦....
出面multi page個icon整返好la喎!!
順眼返晒la

頂部

快速美言

一群熱心會員對本主題作出以下的回覆:

的的: 一號風球啦
倫二少: 小弟終於完成左呢個 course 啦~~有成個半月holidays丫~HK i willl be back =]
bbtong: 你會返香港呀? 幾時呀~~~? 又話過黎 (
無主孤魂: 香港熱到死死吓....番乜鬼啦....
倫二少: 我返香港同屋企去去旅行喎~~唔知丫。。
倫二少: BB~~~我唔知呢個假期過定係下個 term break 過~~~xdddd 放心我一定會過黎探妳既
倫二少: 我要幫丫媽打幫e-amil同我Miss講approve我走~~轉頭再黎 =]
bbtong: 即係7, 8月返左去啦...我唔制 (
倫二少: 如果我宜家夠分唔走既話~~就無得走 讀到8月
bbtong: 唔俾人留低架? 咁怪既
倫二少: 可以留o架~~~睇你做化姐....xddddd =]
bbtong: 我生日呀...(
的的: 不是 8 月 嗎
標0野俠: 信者得救! 今晚一於瞓身買巴西波膽 2:0 ( 有六倍 ) @0@ v
標0野俠: 咪話我標嘢俠有好嘢唔益大家呀吓...... v @0@ v
標0野俠: 我瞓咗身喇 ( 瞓咗十皮嘢 )...呢鑊得就得...唔得就食 7 !
無主孤魂: .....兩球....止唔止呀
lycheewing: 好耐冇用過快美

最後回覆日期: 2006-6-27 11:27 PM
  編輯帖子
快速美言