遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 大家對xenterum新天藍網主認識有幾深呀??
無聊的路人甲     Rank: 3
青出藍
性別 男
UID 210

精華 0
帖子 237
積分 146   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-25

大家對xenterum新天藍網主認識有幾深呀??

究竟有幾多個網主0架,snaku---->究竟呢個網主係乜水,我對佢一無所知,如各下知道,請盡快與本人聯絡,無酬... ...thx

頂部

ka*chun     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 27

精華 6
帖子 1175
積分 922   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-6-23
來自 Passion forest
狀態 離線

"snaku"以前係森林都好似見過下佢!!
佢好似係森林ge副壇....
不過, 都唔係好知佢\"係乜水"

頂部

青出藍
性別 男
UID 210

精華 0
帖子 237
積分 146   詳情

閱讀權限 40

QUOTE:
原帖由 ka*chun 於 2006-6-27 12:19 AM 發表
"snaku"以前係森林都好似見過下佢!!
佢好似係森林ge副壇....
不過, 都唔係好知佢\\"係乜水"

你係我係呢度開0既第一個post0既第一個回覆者,有獎送,送你熊抱一個

頂部

flash2man (我愛芙蓉姐姐)     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160
積分 5664   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-23
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 無聊的路人甲 於 2006-6-27 12:22 AM 發表

你係我係呢度開0既第一個post0既第一個回覆者,有獎送,送你熊抱一個

熊抱!?即係話你係熊人!?~~~~(

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

哈哈.. 其實係唔係應該叫 snaku 自己出黎講兩句野呢?

暫時黎講﹐只得兩個會出黎拋頭露面既團長 (唔好意思﹐剛剛改左叫團長﹐睇相佬話叫 "網主" 唔吉利)﹐另外仲有 snaku 既幾位朋友﹐暫時只係精神、技術、及金錢上支持新天藍。  

頂部

snaku     Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8
超級版主
性別 男
UID 2

精華 0
帖子 133
積分 175   詳情

閱讀權限 180
註冊 2006-1-27

Thank you, mickeygoup.

Since I manage the IT support in the backend, you guys don't hear much from me. But in xenterum, mickeygoup and myself will be as vocal as possible. Of course, we will need you guys support lar.

Have fun in here

cheers,

snaku

頂部

青出藍
性別 男
UID 210

精華 0
帖子 237
積分 146   詳情

閱讀權限 40

QUOTE:
原帖由 snaku 於 2006-6-27 04:21 PM 發表
Thank you, mickeygoup.

Since I manage the IT support in the backend, you guys don't hear much from me. But in xenterum, mickeygoup and myself will be as vocal as possible. Of course, we will nee ...

我終於見到團長的頭像係乜野啦,好感動呀... ...呢度咁好,我一定support 呢度0既... ...

頂部

花子姐姐     Rank: 1
新天藍會員
性別 女
UID 48

精華 0
帖子 1228
積分 223   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-6-24
來自 忘憂山莊
狀態 離線

我兩個都識
兩個都見過
米奇唔使介紹喇
至於 snaku 個名好難讀
所以我都是叫返佢個中文名 [輝哥] 好過喇
輝哥你記唔記得我是邊個呀?

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

花﹐你可以叫佢個中文譯名 "史力姑" 架嘛!! kakakaaa..

頂部

花子姐姐     Rank: 1
新天藍會員
性別 女
UID 48

精華 0
帖子 1228
積分 223   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-6-24
來自 忘憂山莊
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2006-6-27 08:30 PM 發表
花﹐你可以叫佢個中文譯名 "史力姑" 架嘛!! kakakaaa..

又係喎,不如寫埋出來個名傍邊喇
易記d嘛

頂部

快速美言