遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 11月23日 (星期四) 掛住吹水唔開新POST 既吹水POST﹗
三姑 (六婆)     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 41

精華 0
帖子 1168
積分 279   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-23
來自 忘憂山莊
狀態 離線

11月23日 (星期四) 掛住吹水唔開新POST 既吹水POST﹗

你地傻左呀﹖
過晒22 號都無人開POST 既﹖
係咁係舊POST 傾~

If u see someone doing something without paying attention to it but at the same time watching you
then he is a COP!!!!
頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

呢排都係咁啦, 靜到無乜人會開新post!!
妳多d入黎巡場啦, 可能會帶返旺個市bor!!

頂部

青出藍
性別 保密
UID 41

精華 0
帖子 1168
積分 279   詳情

閱讀權限 40
來自 忘憂山莊
狀態 離線

我都唔夠時間用呢超蛋﹗
係家陣早左起身﹐先入到黎做下野咋~

If u see someone doing something without paying attention to it but at the same time watching you
頂部

elia     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 419

精華 0
帖子 1718
積分 2402   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-4
來自 水平線下
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 三姑 於 2006-11-23 05:01 發表
我都唔夠時間用呢超蛋﹗
係家陣早左起身﹐先入到黎做下野咋~

十卜下先...
三姑姐 , 你要多些上來撐住個場喎..

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

如果以東岸時間計, 上午得我, koon koon 同咩咩, 下午通常得我一個, 有時嘈嘈都會黎, 晚上又係我地呢幾個咋!!本來重有馬拉糕, 唔係係咪點心呀姐手腳快, 一野就推走o左(即係閃閃就無人)!  咁落去撐唔到幾耐!!

最後編輯: ultraegg : 2006-11-23 05:29 AM
頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2006-11-22 02:26 PM 發表
如果以東岸時間計, 上午得我, koon koon 同咩咩, 下午通常得我一個, 有時嘈嘈都會黎, 晚上又係我地呢幾個咋!!本來重有馬拉糕, 唔係係咪點心呀姐手腳快, 一野就推走o左(即係閃閃就無人)!  咁落去撐唔到幾耐!!

阿嘈比臭人臭死左啦

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 ykwan850 於 2006-11-22 16:48 發表

阿嘈比臭人臭死左啦

不如同學校complaint, 話有死老鼠味, 等學校搞一輪先啦!!到時無死老鼠但又有臭味, 學校會諗方法!

再唔係帶返個n95住先!

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2006-11-22 02:52 PM 發表

不如同學校complaint, 話有死老鼠味, 等學校搞一輪先啦!!到時無死老鼠但又有臭味, 學校會諗方法!

再唔係帶返個n95住先!

岩岩我個FRIEND0係樓下見都真係有老鼠
佢COMPLAIN左幾日,都無人做野

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 ykwan850 於 2006-11-22 16:54 發表

岩岩我個FRIEND0係樓下見都真係有老鼠
佢COMPLAIN左幾日,都無人做野

妳再不斷咁complaint, 再唔係complaint到local newspaper嘛!!

好啦, 我放工, bye

頂部

青出藍
性別 保密
UID 41

精華 0
帖子 1168
積分 279   詳情

閱讀權限 40
來自 忘憂山莊
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 elia 於 2006-11-23 05:21 AM 發表

十卜下先...
三姑姐 , 你要多些上來撐住個場喎..

盡量有時間就來架喇~
但係真係唔多夠呢~
你都知一上來又要回POST 又要寫POST
有時仲要出GAME
做得一樣第二樣又做唔到~ =o=

頂部

快速美言