遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 2月7日(Thursday) Happy Chinese New Year Chatting Thread...
benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

QUOTE:
你公司有無得比你早走呀

I don't think so...

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

嘩 .... 望出去落咁大雪喎~~~

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

Brother egg, if you like goat cheese that much.  You must go to Canyon Creek and try their goat cheese starter.  I highly recommand it.

頂部

水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

hahaha.  i remember i said this before....

頂部

水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

snowing outside?

頂部

御忍幻零     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 44612

精華 0
帖子 943
積分 497   詳情

閱讀權限 40
註冊 2008-1-25
來自 盤古聖地
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2008-2-7  AM 發表 零仔做咩講嘢突然文縐縐?ok la, 其實版規都有寫" 鑑於BT這種下載形式時效性很強,對於所轉貼的資源請首先自己測試,再發布,種子請以附件形式上傳".

雖然你响電影版出post 係唔見有版規, 都係因為BT 區嘅嘢大同小異, 所以版規多數响劇集區嗰邊出咗, 佢地就唔再重覆喇. 其實如果你有入去其他人嘅post 度睇過都會發現我地呢度係唔會直接post 條torrent link 出嚟, 你係要先自己download 咗個torrent, 然後再attach 上嚟嘅.

所以麻煩你去edit 番你BT 區啲post 啦. 因為係我見到先, 所以通知你一聲, 遲d 若然該區版主KC 見到, 都一定會pm 你架喇.

其實只要符合格式, 我地BT 區係無任歡迎會員湧躍出post 嘅, 你得閑就去玩多d 啦 ~

p.s. 你出d 電影post 如果有埋poster 睇就正喇, 可以的話就加埋上去啦, thank you ~

問題係依度並冇BT區,加上鑑於種種原因,我從來開唔到貴論壇既BT附件,所以先至諗住用其他地方既連接,加上咁姐係話由於我用唔到BT,所以o係唔可以試種既原因底下,唔可以發報BT電影?

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

我未到咁痴, 但蛋嫂就真係勁鐘意! 係呀, 我公司呢邊好大雪呀!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

零仔, 有關 BT 的問題, 我建意你直接 pm 佢地問清楚啦, 而附件問題, 問下米奇係咪setting有錯啦

頂部

水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

no snow in downtown.

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

我估你用到附件後, 應該可以解決到好多問題

頂部

快速美言