遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 老千最新相簿加行蹤 , 另今期763期壹本便利,講森林國度飛仔森事件.
  kc129     Rank: 1
新天藍會員
性別 保密
UID 264

精華 0
帖子 192
積分 249   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-6-27
來自 忘憂山莊
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 無主孤魂 於 2006-9-10 11:45 PM 發表

kc 你終於都番來囉.........

無主,都係你最好,得你同鴨仔會理我!!
我以為無人見到我添!!唉。。。

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kc129 於 2006-9-10 06:17 PM 發表

哈哈!  仲好講﹐您忙到失晒蹤!!  最後要飛仔見報您先肯浦頭!!!!!   我上次上 toronto 仲想問您要唔要我幫您在 duty free 買野添!

頂部

CoolQQ     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 301

精華 0
帖子 247
積分 474   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-28

整件事上, 雖然我無俾佢呃到錢, 但係我亦o係度自責緊.
當初, 我入森林前, 最初認識既就係 so-c, 佢...
係佢帶起我做版主, 係佢捧到我上天.
同我講會攪呢樣, 攪果樣,
同我傾online game計劃.

當初為左佢既決定,
同一班本黎同自己好fd既版主反面.
全都係本著為森林做野既精神...

佢同我講呀邊個唔岩, 呀邊個邊個好多餘...
我信到十足.  佢話一大幫版主變晒質,
要炒晒佢地.

所有野, 我都信.....

直至鴨仔既事揚左,
我個心仲係好唔信.
仍然想搵出佢無錯...

原來一直係我傻者...

一齊拍住上, 攪好森林...
唉..... 當初既滿腔熱誠, 一下子被佢打沉晒.

我仲怪緊自己, 點解我咁傻呢...
點解我會信佢呢??

我想同以前同我嘈過...... or 我鄙視過..... 怪責過既人道歉.

我真係蠢.

星高, 米奇, so-c 等... 加油.
星高: 你要努力讀書~~~
米奇: 做野忙, 又忙forum... 唔好冷落左背後支持你既 minnie
so-c: 忘記以前吧... 繼續食薯片...
其他以前同我合作過/一齊做野既舊版主: 一齊努力丫, 忘記過去, 帶眼識人.

bskybsky :
大家都係被呢個老千呃左,好彩唔係呃一世,你唔駛咁唔開心架,因為其他人一定會體諒和原諒你的.

頂部

bskybsky     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 53

精華 0
帖子 130
積分 149   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-24
來自 老千騙財潛水,睇佢幾時坐監.
狀態 離線

最初我覺得段報導出黎,好似只係得唱衰佢咁.
諗d人會唔覺得我係追債不遂呢,
睇左其他人講野,又收到d人既回應,
原來很多人都被佢騙財,騙感情,
大家都好忿恨呢個老千利用大家,欺騙大家.
睇完QQ的話,有點眼濕濕,
講出真相和感受,原來是很重要的.

吳生呃我話比大耳窿追數,向我借錢後唔還仲改電話,改ym潛水.我一定會繼續做野既放心.
頂部

斯仔     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 150

精華 0
帖子 248
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-6-24

發表於 2006-9-11 11:22 AM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 斯仔 為MSN好友 通過MSN和 斯仔 交談
簡直就係一個超賤人....仲敢膽死走去打黃易.....
真係鄧佢依家黃易D 目標可憐....希望佢地睇完個POST唔好咁低B真係信依個賤種LA......GOD BLESS THEM....
諗起佢之前係PF同我講果D狗屁....真係想返HK搵人打佢一獲金既.....

bskybsky :
佢個名邊度臭左咪轉新地方囉,我覺得上得山多終遇虎.

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

咩係 "打黃易"?  online game?

bskybsky :
黃易群俠傳 online game

頂部

無主孤魂     Rank: 3
青出藍
性別 男
UID 186

精華 0
帖子 432
積分 287   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-25

發表於 2006-9-11 12:01 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 無主孤魂 為MSN好友 通過MSN和 無主孤魂 交談 Gmail ICQ 狀態 Yahoo!

QUOTE:
原帖由 kc129 於 2006-9-11 06:17 AM 發表

你......你......終於都知道我對你好啦.......好感動....

加利仔有 3 樣野唔好:無速度 ,跑得慢 ,唔夠快。
頂部

三姑 (六婆)     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 41

精華 0
帖子 1168
積分 279   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-23
來自 忘憂山莊
狀態 離線

QQ﹐唔好咁諗﹗﹗
你都係無錯架﹐只係自己信錯人姐~

你睇米奇咪從新搞個新天藍~

唔好因為咁而責怪自己﹗反而要做好自己啊﹗

If u see someone doing something without paying attention to it but at the same time watching you
then he is a COP!!!!
頂部

青出藍
性別 男
UID 186

精華 0
帖子 432
積分 287   詳情

閱讀權限 40

發表於 2006-9-11 12:04 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 無主孤魂 為MSN好友 通過MSN和 無主孤魂 交談 Gmail ICQ 狀態 Yahoo!

QUOTE:
原帖由 bskybsky 於 2006-9-11 10:49 AM 發表
最初我覺得段報導出黎,好似只係得唱衰佢咁.
諗d人會唔覺得我係追債不遂呢,
睇左其他人講野,又收到d人既回應,
原來很多人都被佢騙財,騙感情,
大家都好忿恨呢個老千利用大家,欺騙大家.
睇完QQ的話,有點眼濕濕, ...

奉上滴左白花油既 rambo 牌紙巾乙包....

頂部

青出藍
性別 男
UID 186

精華 0
帖子 432
積分 287   詳情

閱讀權限 40

發表於 2006-9-11 12:13 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 無主孤魂 為MSN好友 通過MSN和 無主孤魂 交談 Gmail ICQ 狀態 Yahoo!

QUOTE:
原帖由 CoolQQ 於 2006-9-11 08:40 AM 發表
整件事上, 雖然我無俾佢呃到錢, 但係我亦o係度自責緊.
當初, 我入森林前, 最初認識既就係 so-c, 佢...
係佢帶起我做版主, 係佢捧到我上天.
同我講會攪呢樣, 攪果樣,
同我傾online game計劃.

當初為左佢既 ...

....QQ...佢呃左既唔止你..
其實佢係呃哂森林上下所有人....
只不過...有一部份人已經成為金錢上損失既受害者...
宜我地只係比較好彩既一班人....
如果森林繼續下去....亦難保有更多森林好友受害...可能你...亦可能我
錯不在你...亦不在大家....
錯的...只係我地誤信左一個以欺騙搵食既豬柳(我依然唔會當佢係一個人)
但願呢d咁既垃圾盡早於呢個世界上消失...

頂部

快速美言