遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 4月18日(星期三)閃人~~~~~火燒連環船
MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-4-18 03:51 AM 發表

MT, 你養魚之前真係要問清楚, 好多魚唔可以撈埋養架.
咁樣落去, 你預 ...

知道  ...   咁淨係養孔雀 lor ...

頂部

花子姐姐     Rank: 1
新天藍會員
性別 女
UID 48

精華 0
帖子 1228
積分 223   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-6-24
來自 忘憂山莊
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-4-18 03:59 AM 發表

花花 ...  我 arm arm 想講 ...   我大少爺都有養孔雀 ka ...   尋日有條孔雀媽先生完 bb ...  生 jor 三十幾條 ...   好 excited   

哇!係咪好正呢?
佢係咪睇住 bb 出世呀?
我第一次睇孔雀出世睇足成晚
開心到傻左
不過如果 bb 唔識躲藏的話
好容易比其他魚食架
如果無辦法分開的話
放多幾件大石頭或擺設落缸度
等 d bb 魚有得哩埋

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-4-18 03:58 AM 發表

canucks 上上場冇咗3 個 value players, 打成咁預咗, 上一場都未全部歸隊, 又第一場作客 Dallas, 係咁上下架啦, 今埸可能會好返 d, 不過 stars 輸咗 2 場, 又係喺 home 打第二場, 唔 ...

今晚會好精彩 ...    canucks 上兩場 ...  發緊夢咁 ...   比人狂攻呀 ...   希望今晚守得住 ...   so excited ~

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-4-18 04:03 AM 發表

今晚會好精彩 ...    canucks 上兩場 ...  發緊夢咁 ...   比人狂攻呀 ...   希望今晚守得住 ...   so excited ~

yeah~~ 今晚如果再發夢就死得, 淨係靠我偶像可能頂唔住, 何况佢上一場都比人撞低咗呀....................((, 唔知佢有冇事呢.....

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 花子姐姐 於 2007-4-18 04:02 AM 發表

哇!係咪好正呢?
佢係咪睇住 bb 出世呀?
我第一次睇孔雀出世睇足成晚
開心到傻左
不過如果 bb 唔識躲藏的話
好容易比其他魚食架
如果無辦法分開的話
放多幾件大石頭或擺設落缸度
等 d bb 魚有得哩埋

係呀 ...   我本來今日去佢度可以睇魚仔 ...  佢今朝打電話叫我唔好去佢度 ...  因為孔雀媽生 bb 攪 jor 佢成晚 ...    佢睇孔雀媽生 bb 睇通頂 ...    訓醒先過o黎搵我 wor ...   

頂部

新天藍會員
性別 女
UID 48

精華 0
帖子 1228
積分 223   詳情

閱讀權限 20
來自 忘憂山莊
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-4-18 04:08 AM 發表

係呀 ...   我本來今日去佢度可以睇魚仔 ...  佢今朝打電話叫我唔好去佢度 ...  因為孔雀媽生 bb 攪 jor 佢成晚 ...    佢睇孔雀媽生 bb 睇通頂 ...    訓醒先過o黎搵我 wor ...   

因為孔雀媽生 bb 攪 jor 佢成晚 ...   
哈哈
唔知以為做做接生添

你不如問下佢做左外公有乜感覺丫

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 花子姐姐 於 2007-4-18 04:12 AM 發表

因為孔雀媽生 bb 攪 jor 佢成晚 ...   
哈哈
唔知以為做做接生添

你不如問下佢做左外公有乜感覺丫

lee 次都唔係孔雀媽第 1 胎 lu ...   不過上次佢見到o個陣孔雀媽已經生完 ...   今次睇住孔雀媽生 bb ...   佢今朝話好似入 jor 產房 ...   好興奮 ...   

頂部

新天藍會員
性別 女
UID 48

精華 0
帖子 1228
積分 223   詳情

閱讀權限 20
來自 忘憂山莊
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-4-18 04:18 AM 發表

lee 次都唔係孔雀媽第 1 胎 lu ...   不過上次佢見到o個陣孔雀媽已經生完 ...   今次睇住孔雀媽生 bb ...   佢今朝話好似入 jor 產房 ...   好興奮 ...   

其實真是會好興奮架
我果陣仲叫醒肥爸一齊睇添
不過比佢話我痴線

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 花子姐姐 於 2007-4-18 04:22 AM 發表

其實真是會好興奮架
我果陣仲叫醒肥爸一齊睇添
不過比佢話我痴線

哈哈哈哈 ...   其實尋晚同佢講電話 ....  佢都話條魚 "作動" ...     

我都有叫佢接我去佢度睇 ...   因為我都未睇過 ...   都好 excited ...   佢都話我痴線 ...   said by the time he pick me up and back home  ...   孔雀媽可能生完 lar ...

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

wah....the game starts at 5.00 pm (western time) this evening, so early.....luckily, I am sick at at home, or else I can't watch the whole game, haha.
ok, should go to take a nap before the game start, talk to you later tonight to discuss the result la, hahaha~~ go go go!!! Canucks !!!

最後編輯: woodstock : 2007-4-18 04:35 AM

頂部

快速美言