遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 老千最新相簿加行蹤 , 另今期763期壹本便利,講森林國度飛仔森事件.
三姑 (六婆)     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 41

精華 0
帖子 1168
積分 279   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-23
來自 忘憂山莊
狀態 離線

唔好怪自己﹗﹗因為真心呃人唔係你﹗﹗你都係被騙之人﹗
講真﹐大家唔好再唔開心﹗現在開始﹐就要認清邊個係好人﹗

If u see someone doing something without paying attention to it but at the same time watching you
then he is a COP!!!!
頂部

iceluk     Rank: 3
青出藍
性別 男
UID 2370

精華 0
帖子 130
積分 148   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-7-31

QUOTE:
原帖由 bskybsky 發表
謝謝你的支持,已在公告廳出了告示劃清界線.

但.. 其實.. 我覺得..
個公告好婉委...
唔夠明確...
我睇完.. 會覺得.. 你地仲有關係...
好似唔知點咁... 仍然覺得.. 你地係森林

如果.. 強硬少少...
好似人地登果D離職啟示咁..
表明同飛仔森斷絕任何關係
可能仲好...

QUOTE:
原帖由 花子姐姐 於 2006-9-9 04:24 AM 發表

原來.. 一粒老鼠屎.. 真係可以浪費一大窩好粥. <===這一句聽到我好心 up
這一窩粥我們放了很多心血在裡面
點知就係呢粒【屎】搞到前功盡廢
老實講,真是有點心痛的
希望新天藍可以重建一個更美好的空間喇

其實.. 以前.. 森林都係因為原創 BT 電視做得好...
先多人識...
我好多朋友.. 同佢地講開電視..
佢地都話.. 要搵森林版先 DL
之後.. 無左 BT電視..
連我都無乜點係度吹水...

而家... 如果搞大 BT 電視..
可能可以好快咁吸引一班人...
但.. 因為出名.. 亦會好快收到信...
所以.. BT 唔係長遠既辦法...
要吸引人...
便需要想方法...
但.. 這個方法.. 好多論壇都係度諗緊...
因為.. 好多論壇.. 都跌左唔少人流...
而家.. 就要睇下有無人諗到一些人無我有既方法啦...
否則.. 好難吸引新人..
暫時.. 呢度既人流都係偏低...

http://iceluk.sinaman.com
頂部

花子姐姐     Rank: 1
新天藍會員
性別 女
UID 48

精華 0
帖子 1228
積分 223   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-6-24
來自 忘憂山莊
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 iceluk 於 2006-9-10 12:34 AM 發表

但.. 其實.. 我覺得..
個公告好婉委...
唔夠明確...
我睇完.. 會覺得.. 你地仲有關係...
好似唔知點咁... 仍然覺得.. 你地係森林

如果.. 強硬少少...
好似人地登果D離職啟示咁..
表明同飛仔森斷絕任 ...

個公告,我試下同上面講講你的意見,謝謝!

另外人流方面,你都講得好岩
我地都諗緊
始終太多唔開心事在森林發生左
好多本來一腔熱誠的版主都有點心灰意冷
要重整軍心一定需要多點時間

頂部

花子姐姐     Rank: 1
新天藍會員
性別 女
UID 48

精華 0
帖子 1228
積分 223   詳情

閱讀權限 20
來自 忘憂山莊
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 星高_(X~sHiNGo) 於 2006-9-9 05:09 AM 發表
住事已已, 回想自己一手打下來的東西, 由自己寫下的 做下的東西 原本全都是給人利用了......
真是很傷心......和米奇一樣.......甚麼「前所未有的默契」、甚麼「兩兄弟拍住上」、甚麼「為社會做一點事」...等... ...

星高,你終於都醒了
唉!唔好怪自己喇
咪當趁呢個機會學下唔好太容易相信用 "糖衣" 包裝出來的說話
好說話個個都鐘意聽
如果有人同我講句「前所未有的默契」「為社會做一點事」
我都會好開心架
但是開心之後諗下自己係咪真是同佢咁有默契呢?
對方的行為係咪真是為社會做緊點事呢?
時間一長就會發現問題

我其實都相信網上是可以識到朋友的
事實上我又真是識到幾個好朋友喎
只要多加留意和小心就是了

bskybsky :
甜言蜜語,花言巧語往往都易入耳,所以我地咁多人中招.

頂部

傻菇     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 153

精華 0
帖子 186
積分 150   詳情

閱讀權限 40
來自 廢虛
狀態 離線

發表於 2006-9-10 04:14 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 傻菇 為MSN好友 通過MSN和 傻菇 交談
嘩~~~估唔到喎.......原來佢咁衰...好在我仲年糼....唔岩d 叔叔既口味ja....

各位受害人...你地咁慘...我深信最終你地都會拎返屬於你地既野ge~~

花子姐姐 :
唔好以為年紀細就無人會呃你
最緊要自己唔好亂信人

頂部

joanne1219     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 女
UID 4827

精華 0
帖子 5
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-8-8

真係冇諗過佢係D咁既人......
好彩玩森林個陣冇乜識落高高層......

頂部

無主孤魂     Rank: 3
青出藍
性別 男
UID 186

精華 0
帖子 432
積分 287   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-25

發表於 2006-9-10 11:45 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 無主孤魂 為MSN好友 通過MSN和 無主孤魂 交談 Gmail ICQ 狀態 Yahoo!

QUOTE:
原帖由 kc129 於 2006-9-9 11:42 AM 發表
非常的抱歉,我近呢幾個月都冇時間上黎,
連新天藍開左咁耐我都冇返過黎睇下大家!!
頭先有D時間上黎,見到呢件事終於都暴光啦!
真係太好啦!終於都可以俾大家知呢件事啦!!
唔洗見到佢仲係度續繼呃人!但 ...

kc 你終於都番來囉.........

加利仔有 3 樣野唔好:無速度 ,跑得慢 ,唔夠快。
頂部

青出藍
性別 男
UID 186

精華 0
帖子 432
積分 287   詳情

閱讀權限 40

發表於 2006-9-10 11:51 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 無主孤魂 為MSN好友 通過MSN和 無主孤魂 交談 Gmail ICQ 狀態 Yahoo!

QUOTE:
原帖由 joanne1219 於 2006-9-10 11:24 PM 發表
真係冇諗過佢係D咁既人......
好彩玩森林個陣冇乜識落高高層......

識到高層唔係一個問題......
最緊要唔好識到好似飛仔森咁既賤人.....
某程度上.....佢都唔可以稱之為一個人....或者一隻狗....
佢頂多....係一舊連食屎狗見到佢都冇胃口既地底糞....

以上全乃本人意見......如果版主或壇主唔滿意我講得太粗....
可以warning 我....甚至ban我a/c

我點都要數臭呢條pk.....生仔冇屎忽.....

bskybsky :
你反映事實啫..我支持你!講得好!

頂部

青出藍
性別 男
UID 186

精華 0
帖子 432
積分 287   詳情

閱讀權限 40

發表於 2006-9-10 11:52 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 無主孤魂 為MSN好友 通過MSN和 無主孤魂 交談 Gmail ICQ 狀態 Yahoo!

QUOTE:
原帖由 傻菇 於 2006-9-10 04:14 PM 發表
嘩~~~估唔到喎.......原來佢咁衰...好在我仲年糼....唔岩d 叔叔既口味ja....

各位受害人...你地咁慘...我深信最終你地都會拎返屬於你地既野ge~~

菇菇....你千奇唔好學呢d壞人呀.....教壞你.....

頂部

cb400_s     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 327

精華 0
帖子 14
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-6-29
來自 電飯煲
狀態 離線