诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   咳到無氣

Set by ultraegg on 2010-12-16 11:12 PM
標題: 12月16日(星期四) 咳到無氣 嘅吹水post
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

咁不如一早 work@home! 我都話今日早走, 咪又比人留住走唔到! 2 本 manual 比埋佢睇, 都唔識要睇到實!

最後編輯: ultraegg : 2010-12-17 05:34 AM

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

走啦, 再係咁今晚都無得走呀, 唔陪佢癲!! 自己睇 manual 學啦!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

首先我唔記得左今日會落雪 (抵死!),第二,有個會我非去不可 (冇計!) ;所以當見到落雪時,應該拿拿臨走人,但我仲留係到做埋 d 野 (死蠢!)..

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

17歲單親名校「窮小子」去年轉校後,戀上同級 15歲富家女同學,昨日凌晨在女友位於薄扶林碧瑤灣的豪宅,疑為感情問題與女友爭執,女方家人一度報警指遭人騷擾。男生突然衝出 19樓單位的露台一躍而下,飛墮一樓平台傷重昏迷,送院搶救後返魂乏術。他的家人接獲噩耗,傷心欲絕。

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

又一單......無言.....

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

bro ben i have read this news too     yea nth to say ...    sigh ..

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

this boy is stupid ...    a lot of ppl try sooo hard to survive ...  sigh ..  少少事就自殺 ..  真係死十次都唔夠 ..

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

等我發放正能量

綜援生過聖誕 不要糖要生油

鮮魚行學校獲捐款 人人50元買禮物

【明報專訊】不少基層學童入讀的鮮魚行學校近日獲善長捐出一萬元,全校200名學生每人獲得50元聖誕禮物資助。有學生年紀雖小卻非常懂事,得到獎金後不買糖果玩具,卻拿來糴米買糧油。來自單親綜援家庭的小男孩譚智澤指出,家中食油用完,希望為媽媽「加油」,過一個溫飽的聖誕。 .......

校長梁紀昌說,學生早前帶禮物回校,他發現小一生選的不少是日用品而非糖果和零食。其中小一生譚智澤更請媽媽出資20元,一起到超市買一支價值70元的食油當聖誕禮物。一臉稚氣的智澤說:「屋企無油,所以買油囉!」.......

這支食油在一間廉價店舖購買,格價後較大型超市算便宜,譚太說:「家中經濟不好,聖誕節煮水蛋、自家製壽司,和兒子去尖沙嘴看燈飾,現在什麼都貴,買不起。」智澤卻說:「聖誕節不去尖沙嘴,去附近公園就可以了!」譚太欣慰地形容兒子生性,為省車費不願去離家太遠的地方。平時譚媽媽有幾招「慳錢」良方,例如飲食盡量簡單、社區中心派發快餐店換領券、少去大型連鎖超市等。梁紀昌指出,智澤學年初較為「反斗」,但他知道學校有「良友(糧油)獎禮計劃」,智澤便用功讀書,爭好成績換食物回家「開飯」。

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mpiipm 於 2010-12-17 06:16 AM 發表
綜援生過聖誕 不要糖要生油

鮮魚行學校獲捐款 人人50元買禮物

【明報專訊】不少基層學童入讀的鮮魚行學校近日獲善長捐出一萬元,全校200名學生每人獲得50元聖誕禮物資助。有學生年紀雖小卻非常懂事,得到獎金後不買糖 ...

this news is very warm ..   have heard too many sad news ..  sigh ..

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

我而家好想睇藍色生死戀 ...  同冬季戀歌 ...   喊足一個月 ..   

頂部

快速美言