诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   今晚食乜好

Set by ultraegg on 2010-3-10 08:25 AM
標題: 3月10日(星期三) 今晚食乜好 嘅吹水post
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

米奇同 ben 都好似係咁喎

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

QUOTE:
ben, i am using an app called iFiles (with a "s", not the other one called iFile).  It allows file sharing through wifi or bluetooth

You mean can share or send the photos in iphone to other cell with wifi or bluetooth?

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

QUOTE:
乜 iphone 用 bluetooth 都要用 apps 先得咩?

Well...no really.  iphone has bluetooth, but it only allows send photos between iphone to iphone.  You can't use bluetooth to send photos to other cell phone.

頂部

水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

QUOTE:
米奇同 ben 都好似係咁喎

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
ultraegg: 乜 iphone 用 bluetooth 都要用 apps 先得咩?

係喎,要架咩?

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

hahaha.. 我地邊算!?  係就唔會成日問有咩 app 啦,就係用得唔夠多!  

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
You can't use bluetooth to send photos to other cell phone

但 bluetooth 個原理唔係咁喎, 好似平常的 cell 咁, 唔同 brand 都可以用 bluetooth transfer, 又可以去 laptop

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
內地「剩女」徵婚方式愈來愈另類,繼早前紅爆網絡的鳳姐後,廣州八名女白領為盡快脫離「光棍族」,前日在地鐵站外伴隨音樂跳勁舞,冒着寒風冷雨地逐件脫掉衣服,僅留下遮蓋敏感部位的泳衣,向各名男途人徵婚,吸引民眾圍觀。有民眾質疑這種另類徵婚方式是炒作。

咁都得??!!

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

不過依賴同習慣一定會有架喇!  就好似 mobile phone 本身,我地用慣左,諗起當年未興手機時,我地咪又係咁過生活,但依家用慣左一冇得用,就會覺得好唔方便!

頂部

水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

QUOTE:
但 bluetooth 個原理唔係咁喎, 好似平常的 cell 咁, 唔同 brand 都可以用 bluetooth transfer, 又可以去 laptop

I really don't understand why Apple set this limitation on iphone.

頂部

快速美言