遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 4月18日(星期三)閃人~~~~~火燒連環船
MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-4-18 02:08 AM 發表

係呀, 放鬆心情就好好多啦

知道 ...    and also 大少爺叫我問師傅 ...  我練車o個陣 ...  佢可唔可以坐後面睇 ...   佢想睇我學成點 ...  

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-4-17 14:09 發表
我買 jor 個缸養魚 …   買 jor 4 條神仙 4 條孔雀 …  頭先返到屋企見到得番 6 條 …   2 條神仙唔見 jor …  

失 jor 踪 ....

咁迷離? 但點解妳成日都買魚o既?

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-4-17 14:11 發表
知道 ...    and also 大少爺叫我問師傅 ...  我練車o個陣 ...  佢可唔可以坐後面睇 ...   佢想睇我學成點 ...  

我提意妳唔好咁做, 因為大少坐後邊會增加妳心理壓力

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-4-18 02:12 AM 發表

咁迷離? 但點解妳成日都買魚o既?

冇成日呀 ...  係上次買 jor 條鬥魚 ...  

係啦 ...   個缸有 cover ka ...   冇理由會跳出o黎 ...

仲有 ...  我隻大龜死 jor ...    (

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-4-18 02:13 AM 發表

我提意妳唔好咁做, 因為大少坐後邊會增加妳心理壓力

我都知 ...  但佢可能會想借車比我練習 ....   所以先想睇我學成點 ...   咁點 ...

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-4-17 14:20 發表
冇成日呀 ...  係上次買 jor 條鬥魚 ...  

係啦 ...   個缸有 cover ka ...   冇理由會跳出o黎 ...

仲有 ...  我隻大龜死 jor ...    (

點解會咁? 係咪水o既問題? 可能有細菌, 所以隻龜龜 ...........

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-4-17 14:22 發表
我都知 ...  但佢可能會想借車比我練習 ....   所以先想睇我學成點 ...   咁點 ...

妳係咪一次學2個鐘? 係咪最後一個鐘先比佢上車o羅!

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-4-18 02:35 AM 發表

點解會咁? 係咪水o既問題? 可能有細菌, 所以隻龜龜 ...........

(    ng hai ar ...       it got stuck under water for whole nite ...    turtle cannot breath under water ...     was dying when i saw it on sat. morning ...   then sat. nite when i back home after work ...   died jor ...     

i was so heart-broken ...   (

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-4-18 02:36 AM 發表

妳係咪一次學2個鐘? 係咪最後一個鐘先比佢上車o羅!

佢會想同我一齊 for 2 hrs and see i drive ka ...

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-4-17 14:42 發表
(    ng hai ar ...       it got stuck under water for whole nite ...    turtle cannot breath under water ...     was dying when i saw it on sat. morning ...   then sat. nite when i back home  ...

意外 ... 大家都唔想, 小次小心d啦!

唔好唔開心啦!

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-4-17 14:43 發表
佢會想同我一齊 for 2 hrs and see i drive ka ...

咁妳自己又點? 真係坐2個鐘, 會唔會令妳唔舒服?

頂部

快速美言