遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 2月6日(星期三)年三十有假放吹水POST
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

我返黎啦~~~~

我唔係做社工, 不過我都"後生" ... 過, 都試過零仔o個類諗法, 咪同佢分享下咁o者.

JQ 係有上黎, 但正如嘈嘈咁講, 佢少出聲! 自從佢中毒後, 就少出聲好多啦! 至於佢仲有無做魔女, 我估應該少好多啦, 一黎佢差唔多放o左一個月假, 2黎佢公司忙報稅喎 ......... 講開報稅 ..... 我都唔知點死好o羅!

而妳2個的電腦問題, 都係幫得就幫咁o者, 妳地唔問我都會問其他人啦, 好少事o者!!

MT: 我怕醜, 又驚比大少打, 所以咪唔取見妳o羅!   
其實妳地冬天睇電視時都會見到我啦 .... 妳地睇過米之蓮人的話, 咪同我差唔多o羅 ....

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2008-2-5 10:16 PM 發表
我返黎啦~~~~

我唔係做社工, 不過我都"後生" ... 過, 都試過零仔o個類諗法, 咪同佢分享下咁o者.

JQ 係有上黎, 但正如嘈嘈咁講, 佢少出聲! 自從佢中毒後, 就少出聲好多啦! 至於佢仲有無做魔女, 我估應該少好 ...

你搞掂晒公司d野啦?

我呢排都係忙於post相,同埋追阿陳生d新聞,真係日日新奇呀
潮版0個邊唔可以upload相,我要upload去facebook先再link過黎

最後編輯: ah_cho : 2008-2-6 01:26 PM

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2008-2-6 00:25 發表

你搞掂晒公司d野啦?

我呢排都係忙於post相,同埋追阿陳生d新聞,真係日日新奇呀
潮版0個邊唔可以upload相,我要upload去facebook先再link過黎

叫做做好一段落咋, 唔再做啦, 做夠啦!!

陳生新聞 ..... 仲有無咩勁野睇呀? 好似無晒喎!

btw, 妳送禮物比我蛋嫂係唔會嬲o架!!

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2008-2-6 01:16 PM 發表
我返黎啦~~~~

JQ 係有上黎, 但正如嘈嘈咁講, 佢少出聲! 自從佢中毒後, 就少出聲好多啦! 至於佢仲有無做魔女, 我估應該少好 ...

哈哈哈哈 ...   我最多唔話比大少爺知啦      

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

追阿陳生d新聞,真係日日新奇呀 ...

係呀   我睇蘋果 ...  仲好精彩呀 ...

其實 ...  邊捉得哂呀 ...  多餘

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 MT 於 2008-2-5 10:32 PM 發表
追阿陳生d新聞,真係日日新奇呀 ...

係呀   我睇蘋果 ...  仲好精彩呀 ...

其實 ...  邊捉得哂呀 ...  多餘

日日有新聞啦,你越捉d人就越post啦

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

要睇生果先多料爆?

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2008-2-6 01:34 PM 發表

日日有新聞啦,你越捉d人就越post啦

係呀 ...  好似又有新相

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

淫 照 風 波 【 嚇 窒 老 細   阿 嬌 失 千 萬 合 約 】

淫 照 風 波 【 最 可 憐   陳 文 媛 取 消 結 婚 】

淫 照 風 波 【 張 柏 芝 被 嫌 棄   反 鬧 拉 姑 : 你 以 前 好 好 咩 ?! 】

司 機 秘 密 投 案   陳 冠 希 走 投 無 路

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2008-2-6 00:35 發表
係呀 ...  好似又有新相

QUOTE:
原帖由 MT 於 2008-2-6 00:38 發表
淫 照 風 波 【 嚇 窒 老 細   阿 嬌 失 千 萬 合 約 】
淫 照 風 波 【 最 可 憐   陳 文 媛 取 消 結 婚 】
淫 照 風 波 【 張 柏 芝 被 嫌 棄   反 鬧 拉 姑 : 你 以 前 好 好 咩 ?! 】
司 機 秘 密 投 案 ...

新相邊度有得睇呀?

以上topic係生果有得睇?

頂部

快速美言