遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: LIPSCorner X'mas Gift Exchange 2007 Follow up
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

呢份係我送俾 ryuhei 既禮物
[attach]31468[/attach]
[attach]31469[/attach]
[attach]31470[/attach]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
頂部

tungb     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 593

精華 0
帖子 1712
積分 366   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-7-9
來自 瘋SHOW茶座
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2008-2-7 05:57 AM 發表
tungb媽原來手工藝咁拿手架!!!???  有冇時間交流下呢?  我想學下野喎!  

原來米奇都有興趣?!

你知點搵我嘅!

QUOTE:
原帖由 Flora 於 2008-2-7 06:01 AM 發表

姐係呢....我可唔可以買?????

可以!歡迎!

如果你想特別要某d 款式
就要比埋張相我咯!

頂部

tungb     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 593

精華 0
帖子 1712
積分 366   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-7-9
來自 瘋SHOW茶座
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2008-2-7 07:29 AM 發表
好靚呀,tungb媽,我想快d收到

年三十晚寄番出去啦
希望你係2月收到啦!

頂部

sute_snoopy (~~小比比~~)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主 (小比比)
性別 男
UID 198

精華 3
帖子 1517
積分 3229   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-6-25

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2008-2-7 06:03 AM 發表

咦??? 岩岩先留意到,本插畫係 afu 既作品黎架喎!!!  我有睇過佢既 blog 架!  阿紅,afu 在台灣是否很出名的呢?

係哩.. 小肥係邊個黎架呢?  

一個香港ge新晉歌手~~~~~以前係澳門都幾出名ge~~~~~~~~

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

我估計呀閃已經忘記要貼相呢回事, 而且佢亦身在日本, 遲下又去韓國, 係咪唔再等佢好呢? 又或者邊個寄禮物比呀閃? 你/妳有無影相? 可唔可以代貼出黎?

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

回復 #235 ultraegg 的帖子

我已經聯絡左可澄,佢話會試下 monday 去間店度影張相,如果佢影唔到,咁我就會開投票 post 唔再等阿閃勒。 阿閃又唔影相又唔講佢收到咩,好似好唔想可澄參賽喎!!  

我已經整理左 d 相,開投票 post 時會貼出果邊,方便會員投票。

頂部

可澄     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
見習版主
性別 保密
UID 14

精華 0
帖子 736
積分 530   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-6-24

今日無時間去TAKE PIC, 唔知可唔可以等到星期五呢?如果唔得就唔使等啦! 下次再有機會, 我會記得影番张相嫁喇!

頂部

Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

QUOTE:
原帖由 tungb 於 2008-2-8 01:36 AM 發表

原來米奇都有興趣?!

你知點搵我嘅!

可以!歡迎!

如果你想特別要某d 款式
就要比埋張相我咯!
...

^_^ thx thx.......do you have any item to display????

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

阿閃都去唔成日本, 咪叫佢自己做返囉, 唔洗可澄走來走去咁麻煩啦.
佢又係抵鬧嘅, 收到人地份嘢咁耐都唔post 出嚟, 咁叫可澄點參賽呀!
我咁懶但我收到佢份禮物都即刻post 出嚟啦, 早知係咁我等佢貼咗可澄份禮物d 相我先出啦.

米奇, 一於pm 催吓佢啦. 佢再唔post, 我要delete 我個post 等佢又冇得玩陪吓可澄先得!

最後編輯: woodstock : 2008-2-12 11:32 PM

頂部

flash2man (我愛芙蓉姐姐)     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160
積分 5664   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-23
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

哎呀!我而家補返兩張相先,同埋要向各位講聲唔好意思先。

因為喺07年中秋節時,借左部相機比人(其實我到而家都唔記得左借左比邊個),所以到而家都仲係追查緊部相機下落。本來諗住上次去京都買一部新嘅,但係唔夠錢,後黎返左黎澳門後,諗住隔日出發去東京時再買,但係又臨時取消左,所以我而家問我妹妹借左部電話影住先。

其實我並唔係想可澄妹妹冇得參加呢個活動,而係我部相機記得左借左比邊個,一直都花時間去追查,所以搞出今次事件,所以,對唔住呀!可澄妹妹......

以上係我向各位參加是次活動的會員報告,希望大會批示。

另外補充返:我寄比JQ妹妹嘅係小肥嘅CD,其實我本人係識得小肥嘅,小肥係澳門人,係澳門歌手,通過好多年嘅努力,07年得到黃先生賞識,可以到香港發展。佢啲歌都唔錯,碟中有三首歌係寵物,我一諗到就買呢隻CD喇!本來我係想買“有赤西仁的KAT-TUN” CD比你嘅,但覺得意義不大,所以就買左『小肥』喇!

最後,好多謝可澄妹妹送比我嘅禮物,我會好好珍惜。

p.s. 我戴過兩次返工,呵呵呵~~~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

最後編輯: flash2man : 2008-2-13 12:09 AM

頂部

快速美言