遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 2月3日 (星期二) 好靜...好靜...好靜 o既吹水 post
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
伊甸園之東呀      

講咩o架? 唔等大少係身邊先睇?

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2009-2-3 11:47 AM 發表
講咩o架? 唔等大少係身邊先睇?

佢會同我 turn off    佢唔睇韓劇的 ...

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

蛋嫂睇唔睇韓劇o架 ???    佢要我可以 burn 比佢 ...    lee 套超正        勁喊的     都有o係香港澳門取境

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

我買咗washer,dryer啦!

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

cho cho     u always search online japanese things     do u know where i can order nice but cheap wholesale nail polish ??

my friend is going to take course and do nails beauty service ...    we saw chinese mall has gel nails  and all of them have OPI nail polish   

my friend said this brand OK ...   wondering if you will know ...

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 MT 於 2009-2-2 09:15 PM 發表
cho cho     u always search online japanese things     do u know where i can order nice but cheap wholesale nail polish ??

my friend is going to take course and do nails beauty service ...    we saw  ...

岩岩幫你睇過,OPI sasa 賣都唔平呀,要成十幾蚊US一支
佢有得whole sale,買得多會平啲

我記得有個地方有得whole sale,好似係LA定vancouver既nail shop
唔exactly記得啦

但係做nail要做埋彩甲嗰啲先得boh

頂部

風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2009-2-3 12:22 PM 發表

岩岩幫你睇過,OPI sasa 賣都唔平呀,要成十幾蚊US一支
佢有得whole sale,買得多會平啲

我記得有個地方有得whole sale,好似係LA定vancouver既nail shop
唔exactly記得啦

但係做nail要做埋彩甲嗰啲先得boh ...

會做呀      會做埋水皛甲 tim ...   o個 d 粒粒 ebay 都有大把既     而家係諗緊指甲油入貨   

佢都知 OPI 唔平     所以想睇下有乜其他 way ...  可能其他日本 brand 都好靚呢 ...

LA定vancouver既nail shop <- 你有冇辦法幫我搵到呀 ??

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

http://cgi.ebay.com/UV-GEL-NAIL- ... C293%3A1%7C294%3A50

my friend sent me this     the kit is good

頂部

風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 MT 於 2009-2-2 09:27 PM 發表

會做呀      會做埋水皛甲 tim ...   o個 d 粒粒 ebay 都有大把既     而家係諗緊指甲油入貨   

佢都知 OPI 唔平     所以想睇下有乜其他 way ...  可能其他日本 brand 都好靚呢 ...

LA定vancouver既nail shop  ...

等我問下我hk個frd先,佢好熟日本嘢,你地想要日本brand?

頂部

快速美言