遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 3月11日 (星期二)吹水post
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

thanks

我介紹妳部係7135 - 有digital display

平幾十o個部係7133 - 無digital display

至於妳話大大部係7142啦, 如果要好大area 先有需要用

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

嘈嘈, download 咗木村大人套movie 未呀?

我個心已經飛咗去套movie 度喇 ~

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2008-3-10 05:42 PM 發表
thanks

我介紹妳部係7135 - 有digital display

平幾十o個部係7133 - 無digital display

至於妳話大大部係7142啦, 如果要好大area 先有需要用

哦!
其實最緊要係易入水
我試過比一個tank整到手損腳損
所以去買0個時我會開黎睇下先

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2008-3-10 05:42 PM 發表
嘈嘈, download 咗木村大人套movie 未呀?

我個心已經飛咗去套movie 度喇 ~

你琴晚一send比我就去download啦
但係到今朝都係得 50%
我個bt比太多鹹野霸住左,所以好慢
不過今晚返去應該有得睇

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

我個bitspirit 近排唔知咩事, download 嘢變得超慢, 我尋晚臨訓前開咗佢download
套Hero, 諗住慢極今朝都down 得完啦, 點知今朝起身一睇, 佢直頭search
唔到seed 同 peer 停鬼咗tim 呀!!!
好大件事呀!好彩個bitcomet 都仲識郁, 都去到120kb/sec, 唔係嘅話, 我今朝可能會殺人架.
諗起一陣就有得睇, 好鬼開心呀!

頂部

風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2008-3-10 05:49 PM 發表
我個bitspirit 近排唔知咩事, download 嘢變得超慢, 我尋晚臨訓前開咗佢download
套Hero, 諗住慢極今朝都down 得完啦, 點知今朝起身一睇, 佢直頭search
唔到seed 同 peer 停鬼咗tim 呀!!!
好大件事呀!好彩 ...

呢排d bt都係怪怪地啦
d 太極 download 成日都未必得

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

dinner 啦, bye

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2008-3-11 07:52 AM 發表

呢排d bt都係怪怪地啦
太極 download 成日都未必得

太極我係响原太郎度直下嘅, 超快喎, 7-8 mins 就down 完一集啦.
但我要用bt 嚟down 我d 日、韓劇架嘛, 你話我死唔死吖?

頂部

風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2008-3-10 05:57 PM 發表

太極我係响原太郎度直下嘅, 超快喎, 7-8 mins 就down 完一集啦.
但我要用bt 嚟down 我d 日、韓劇架嘛, 你話我死唔死吖?

最吊你引0個d先耐,哈哈
但係直下0個d係唔係要分3個files架?

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

我都閃喇, 夜d 再傾, bye ~

木村大人, 等我呀!!

頂部

快速美言