遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: PLEASE HELP
  DAZE     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 273

精華 0
帖子 303
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-6-27

真係好想妖你law.....唔理d英文同某人係咪一樣都係咁想妖你.....
你個故仔....講真.....好鬼無聊law....雖則...一睇就知係吹水....我好人d當係堅野....我會同你講句....你試過拍拖未呀....拍拖唔係咁ga.....得閒睇下張小□d小說a.....我諗佢既既小說應該可以幫到你係創作個方面既思維.....唔係...應該係拍拖方面既知識先岩.....你好似連憎人一個人都未識憎law....成個細路仔咁....怪唔得之你溝唔到女law.....活該呢....重有....無論點...男仔都唔應該蝦女仔law....極無品law....我係女仔..我會極睇唔起d咁無用既人law....傷害到對方又唔係代表你係叻仔...我覺得淨係代表到你廢law.....雖則....你已經係.........你搵到人拍拖先再講la.....唔理你係冰個...我都會同你講返句...願你孤獨終老....阿門

頂部

elia     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 419

精華 0
帖子 1718
積分 2402   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-4
來自 水平線下
狀態 離線

回覆 #61 DAZE 的帖子

哈哈 , DAZE , 你真係好鬼清醒 , 講得好精湛 又幽默 , 差點俾你笑死 .
" 孤獨終老 " 咁都俾你諗到 ,

頂部

DAZE     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 273

精華 0
帖子 303
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-6-27

QUOTE:
原帖由 elia 於 2006-10-3 10:46 PM 發表
哈哈 , DAZE , 你真係好鬼清醒 , 講得好精湛 又幽默 , 差點俾你笑死 .
" 孤獨終老 " 咁都俾你諗到 ,

多謝.....我係處女座...冇乜野叻...鬧人.雞旦裡挑骨頭最叻...唔講出黎好唔舒服.....見到就想妖..重要係D人都唔知係咪真係咁醒目.個腦係咪豆腐渣做.....當人地同佢個腦轉數一樣咁無得頂.可以迎合到佢個腦幻想中既世界.沽乜論佢係乜水.JUST 呢個POST...佢已經夠料華過華英雄LA....

頂部

abcdef     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 13083

精華 0
帖子 34
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-10-1

QUOTE:
原帖由 DAZE 於 2006-10-3 08:39 PM 發表
真係好想妖你law.....唔理d英文同某人係咪一樣都係咁想妖你.....
你個故仔....講真.....好鬼無聊law....雖則...一睇就知係吹水....我好人d當係堅野....我會同你講句....你試過拍拖未呀....拍拖唔係咁ga.....得閒 ...

What happen to this FXXX B.itch a
any adim here how come this fourm memeber always step on people very not nice to another

最後編輯: abcdef : 2006-10-4 01:11 AM
頂部

alanhkk     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (XS王 + 積分王)
性別 男
UID 1504

精華 0
帖子 260
積分 1873   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-7-21

QUOTE:
原帖由 DAZE 於 2006-10-3 11:56 PM 發表

多謝.....我係處女座...冇乜野叻...鬧人.雞旦裡挑骨頭最叻...唔講出黎好唔舒服.....見到就想妖..重要係D人都唔知係咪真係咁醒目.個腦係咪豆腐渣做.....當人地同佢個腦轉數一樣咁無得頂 ...

[img][/img]

超蛋裡挑骨頭最叻 right  ?

我知你想我    " EPAR " you

最後編輯: alanhkk : 2006-10-4 01:09 AM

曾經攻擊過我的Mars animal!我請你吃正氣*
頂部

性別 男
UID 1504

精華 0
帖子 260

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 abcdef 於 2006-10-4 12:56 AM 發表

What happen to this FXXX witch a
any adim here how come this fourm memeber always step on people very not nice to another

佢以為你係

頂部

毛滴屎     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 169

精華 0
帖子 674
積分 483   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-25

i think this thread should b close, coz the discussion is out of topic.
anyhow, guy abcdef i have no suggestion for ur further plan after u broke up.
but as a guy just try to think clearly, never have anybody can say he/she love she/he forever,
bcoz human being will change their habit when environment change.
if u really love her just let her go to look for her forever love! wish her live better in future.
if u dun more silly plan, it will make her hate u forever.
there are so many gals out there, look 4 new gal is the best choice!

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 alanhkk 於 2006-10-3 11:58 發表

你超蛋裡挑骨頭最叻 right  ?

我知你想我    " EPAR " you

小兄弟, 請睇清楚, 你quote段係daze, 唔好亂話係我! ok!

重有一係就用正常人睇的英文, 一係你就用中文, 唔好用埋d啦的, 比人見到笑你無文化唔識字咋!!

另外, 要"epar"人係唔需要問過人先, 唔係我有晒心理備就唔好啦! 有無需要我介紹d人比你?

最後編輯: ultraegg : 2006-10-4 01:38 AM
頂部

性別 男
UID 1504

精華 0
帖子 260

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2006-10-4 01:21 AM 發表

小兄弟, 請睇清楚, 你quote段係dzae, 唔好亂話係我! ok!

重有一係就用正常人睇的英文, 一係你就用中文, 唔好用埋d啦的, 比人見到笑你無文化唔識字咋!!

另外, 要"epar"人係唔需要問過人先, 唔 ...

hey 我問唔問過人先又關你事 a ?

Sure go Laugh hahahaha
can you tell me what is EPAR*** >.< MY ACBEGHZ is not good woooo

頂部

毛滴屎     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 169

精華 0
帖子 674
積分 483   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-25

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2006-10-4 01:21 AM 發表

小兄弟, 請睇清楚, 你quote段係dzae, 唔好亂話係我! ok!

另外, 要"epar"人係唔需要問過人先, 唔 ...

hey how can u read somebody write massage here, who's message u quote?
i thaught there is no body there!
make's ur eye clear....
there only us, dun try to reply blank message lar......

頂部

快速美言