遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 5月11日 (星期五) 死唔斷氣電話馬拉"蟲"吹水post
mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

我以前都係鐘意返學校多過響屋企!  不過以前又唔同喎﹐屋企上網無學校上咁方便。 同埋學校多 d 人氣﹐所以我當年住 HUB 都係揀 HUB 頭唔揀 HUB 尾。

safety meeting 係乜東東?

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2007-5-10 04:09 PM 發表
我以前都係鐘意返學校多過響屋企!  不過以前又唔同喎﹐屋企上網無學校上咁方便。 同埋學校多 d 人氣﹐所以我當年住 HUB 都係揀 HUB 頭唔揀 HUB 尾。

safety meeting 係乜東東?

住hub太多人啦,我又唔喜歡呀
每兩個月都有呀,入lab既人個個都要去
講埋0的10年如一日,無可能solve既問題
又話要improve下0的safety野
但係我地成group,得1個有first aid cert咋
expired既就有3個

話要send晒全部人去上first aid (不過department無$)
仲要去上救火班,去學用滅火器。。。唉。。。 多餘啦
有咩事,梗係走啦。。。

唔只,仲要去上 fork lift,overhead crane training。。。
邊有無咁時間?

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

HUB 尾幾優靜架 (放學之後 同 weekend)﹐而 HUB 頭就成日都好熱鬧。   不過對某 d 人﹐HUB 又真係旺得滯既。

嘩!  咁多 meetings/trainings!  唔去會點架?  其實學左有用既﹐不過如果要逼去學﹐就無癮 d... 好似小朋友俾家長逼去學琴咁。

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2007-5-10 04:20 PM 發表
HUB 尾幾優靜架 (放學之後 同 weekend)﹐而 HUB 頭就成日都好熱鬧。   不過對某 d 人﹐HUB 又真係旺得滯既。

嘩!  咁多 meetings/trainings!  唔去會點架?  其實學左有用既﹐不過如果要逼去學﹐就無癮 d...  ...

我個friend以前都係住hub頭
0個時整緊lrt extension,成日嘈到無命。。。

對我無用啦,first aid我以前有,不過越大越怕血,而家唔敢再take
forklift,crane0個0的我就唔駛用
我0的specimens用手羅得起。。。
救火就一定要去,因為係大學比錢,department唔駛出,就迫晒我地去。。。

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

您識左呢 d 常識後﹐有事起碼可以教人做嘛﹐好過您眼望我眼唔知點算咁囉。

係呢﹐您有冇打算去睇 spiderman3 呀?  定係已經睇左?

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

食飽﹐洗左個湯兜還返俾人先..... brb.

頂部

風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2007-5-10 04:39 PM 發表
您識左呢 d 常識後﹐有事起碼可以教人做嘛﹐好過您眼望我眼唔知點算咁囉。

係呢﹐您有冇打算去睇 spiderman3 呀?  定係已經睇左?

我寧願唔駛我做呀。。。。。哈哈

未呀,無諗住睇呀,都係等download啦,cheap cheap麻。。。。

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

我聽話無之前兩集咁好﹐不過 special effect 果 d 就幾正。 我諗住去 edmonton 先睇.. 當係其中一個節目!  

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

同常 d 西片您 down d 咩格式架?

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2007-5-11 06:40 AM 發表

我寧願唔駛我做呀。。。。。哈哈

未呀,無諗住睇呀,都係等download啦,cheap cheap麻。。。。

有得 down 咗幾日喇, 我 down 個 version 係 dvd-avi, 勁清呀

收工返屋企喇~~好野!

最後編輯: woodstock : 2007-5-11 06:59 AM

頂部

快速美言