遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 5月4日(星期五)繼續賣廣告ge吹水post~~
woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 牛丸 於 2007-5-4 02:28 AM 發表

係呀~~好快者~

咁加油啦.....

頂部

牛丸     Rank: 3
青出藍 (牛柏葉)
性別 保密
UID 174

精華 0
帖子 1836
積分 256   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-25

發表於 2007-5-4 02:42 AM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 牛丸 為MSN好友 通過MSN和 牛丸 交談

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-5-4 02:37 AM 發表

咁加油啦.....

一定喇...xdxd

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 牛丸 於 2007-5-4 02:42 AM 發表

一定喇...xdxd

haha.....好喇, 要去循視下業務喇......
(去第二個版區出 post 呀, haha)
返嚟公司呃飯食....

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-5-3 14:51 發表
haha.....好喇, 要去循視下業務喇......
(去第二個版區出 post 呀, haha)
返嚟公司呃飯食....

煲劇先係妳正職o麻!

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-5-4 04:07 AM 發表

煲劇先係妳正職o麻!

haha....差唔多係咁啦.....

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

救命呀~~~~~~~~ 剛同auditer開完會, 以後我只係睇system log都死得! 個個log report都好似電話簿咁厚, 點睇呀? 加埋其他report, 真係開工坐到工都睇唔晒呀!!

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-5-4 04:19 AM 發表
救命呀~~~~~~~~ 剛同auditer開完會, 以後我只係睇system log都死得! 個個log report都好似電話簿咁厚, 點睇呀? 加埋其他report, 真係開工坐到工都睇唔晒呀!!

冇其他人做野咩?你個 department 得你一個呀?

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-5-3 16:22 發表
冇其他人做野咩?你個 department 得你一個呀?

基於security reason, management 只係睇我寫o既summer, 所以變相得我一個可以做! ((

好o尋日開會咁, 我都估唔到svp會對住所有人講"we only trust in Eddie's report, you do your report but Eddie is on top of yours!!"  嘩 .... 講完呢句全世界望住我!! 今次上得神枱啦!! 以後係人見到我都怕!!

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-5-4 04:36 AM 發表

基於security reason, management 只係睇我寫o既summer, 所以變相得我一個可以做! ((

好o尋日開會咁, 我都估唔到svp會對住所有人講"we only trust in Eddie's report, you do your report but  ...

haha....所以話呢, 喺公司千祈唔好太叻, 否則實做死.
咁你依家上咗神枱, 睇怕都好難返落嚟 lur~~
加油啦!(認命至真) 呀神蛋!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-5-3 16:41 發表
haha....所以話呢, 喺公司千祈唔好太叻, 否則實做死.
咁你依家上咗神枱, 睇怕都好難返落嚟 lur~~
加油啦!(認命至真) 呀神蛋!

o力乜鬼, 蠢就真!! 做埋d 3殺位!!
report做得唔好比上邊炳, 做得好的話, 下邊又鬼殺咁! 最慘係人工又唔係神枱位咁高!! >

出聲話做唔晒, 又擔心上邊以為我無能力!! 真係要諗諗點改改個system, 唔係點頂得住!!

頂部

快速美言