遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 9月15日 (星期六) 又唔見晒人嘅吹水post
小美     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273
積分 1137   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-6-28

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-9-15 08:23 AM 發表
小美, 我睇剩 3 集咋, 你俾心機慢慢睇啦 .. 我睇到一半時都仲係覺得無論女主角同男1 or 男2 一齊都無所謂, 因為兩個都咁"正"
但係睇過一半就鐘意賀軍翔多 d 喇, 佢呢個角色真係好得姐姐我嘅歡心呀 ~
...

女魔頭再現.........

係呀,係呀, 賀軍翔真係好得姐姐(我指我)歡心

至於你係咪姐姐, 有待証實

頂部

水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-9-15 08:27 AM 發表
惡魔?惡魔在身邊?佢做架?我平時唔睇台劇, 所以未睇呢套之前根本唔識佢架 ~~ 好!咁我要 download 惡魔在身邊先得!

係呀, 惡魔都係佢喇, 楊x琳同王傅一做架

不過講演技, 小美(係賀小美, 唔係我 )係換換愛好似好d

你可以去 youtube search下, 睇下先dl

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

小美 ~~~~~~ 感激你呀!!已經 download 緊喇, 仲係超快 seed(350 kb/sec), 相信今日之內全套都會 down 完, 聽日就有得睇喇!萬歲!
原班人馬呀!好嘢 ~~ 又係欺負楊承琳, haha.....

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

終於可以放工喇 ~~ yeah ~~ 走人!
晏 d 再傾啦, bye ~~

頂部

水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-9-15 08:42 AM 發表
小美 ~~~~~~ 感激你呀!!已經 download 緊喇, 仲係超快 seed(350 kb/sec), 相信今日之內全套都會 down 完, 聽日就有得睇喇!萬歲!
原班人馬呀!好嘢 ~~ 又係欺負楊承琳, haha..... ...

唔駛感激   我覺得好睇, 唔知你覺唔覺, 睇完先感激喇
350 kb/sec, 套野都好似好耐, 起碼一年前, 仲咁多seed既

btw, 你返到屋企喇?

頂部

水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-9-15 08:44 AM 發表
終於可以放工喇 ~~ yeah ~~ 走人!
晏 d 再傾啦, bye ~~

路上小心
ttyl

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 小美 於 2007-9-15 08:47 AM 發表

唔駛感激   我覺得好睇, 唔知你覺唔覺, 睇完先感激喇
350 kb/sec, 套野都好似好耐, 起碼一年前, 仲咁多seed既

btw, 你返到屋企喇?

哈哈, 我揾到條 link 係有人 re-seed, 所以咁快, 我係有呢方面嘅才能嘅, hahaha.....
我係用我部 laptop 嚟 down, 返到屋企轉返落部 pc 度, 可以慳返 d 時間吖嘛 ~
阿蛋都話我係正職煲劇啦, 所以好 pro 架, hahahahahaha.......

要感激架, 事關我真係冇咩睇台劇, 呢方面 d 料所知有限, 唔係你講, 我又要嘥時間去揾,
咁依家唔洗嘛, 又慳返 d 時間, 又可以早 d 開始 download 套劇, 幾好呀!

最後編輯: woodstock : 2007-9-15 10:31 AM

頂部

水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-9-15 10:27 AM 發表

哈哈, 我揾到條 link 係有人 re-seed, 所以咁快, 我係有呢方面嘅才能嘅, hahaha.....
我係用我部 laptop 嚟 down, 返到屋企轉返落部 pc 度, 可以慳返 d 時間吖嘛 ~
阿蛋都話我係正職煲劇啦, 所以好 pro 架, hahaha ...

咁我都要學下野先得

我都好小睇台劇, 係近排先叫做睇得多左

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

Hi 小美  Hi JQ!

頂部

水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2007-9-15 11:03 AM 發表
Hi 小美  Hi JQ!

米奇

頂部

快速美言