遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 10月24日(星期三) 風和日麗嘅吹水post
woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

我今日好想去玩啊, 我有 friend 今日放假, 話上雪山行吓, 我又想去呀.......

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-10-23 12:52 發表
頭先見唔到, 依家見返喇

我到依家都未見返呀 ..... T_T

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-10-23 12:54 發表
我今日好想去玩啊, 我有 friend 今日放假, 話上雪山行吓, 我又想去呀.......

我都好想去呀!! 唉 ... 今朝開個o者, 無啦啦又要做多2樣野 .....

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

開個o者?咩呀?開會?

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

我今日非常心散, 成日咁長, 唔知點算......
我 d smile 公仔又唔見晒.....

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-10-23 13:03 發表
開個o者?咩呀?開會?

係呀, 開會呀!! 無啦啦要我做埋preparation 同 backup 喎 ...

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-10-23 13:05 發表
我今日非常心散, 成日咁長, 唔知點算......
我 d smile 公仔又唔見晒.....

我依家又見返d 公仔呀!!

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

咁我依家都見返, 但唔知一陣會唔會又無啦啦唔見晒啫.

我今日公司唔算好忙, 所以更加無心戀戰.....

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-10-23 13:43 發表
咁我依家都見返, 但唔知一陣會唔會又無啦啦唔見晒啫.
我今日公司唔算好忙, 所以更加無心戀戰.....

應該唔會再有問題啦, 我pm o左米奇, 佢話會處理喎!

我呢排都無心散呀, n咁多樣要做要趕, 但公司又有野轉喎, 問我老細又話佢都唔係知多我好多, 樣樣都話未有FINAL answer ... 搞到都唔知點做好!! 問head office仲好笑, 佢地答我話要開完會先知點答我, 但未知幾時會開會 ....   救命呀 .... 即係我企係度咩都唔做得, 但另一邊就係咁吹我交report .....

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

你好似成日都係咁, 你公司個management 咁無秩序嘅?

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-10-23 14:36 發表
你好似成日都係咁, 你公司個management 咁無秩序嘅?

唉 .... 我都唔點講 ..... 應該話太有程序, 所以大家做起事黎都懶懶閒咁, 而我老細就遍方相反(可能做securoty係咁啦), 加上佢都想上位, 所以咪越睇越多野, 樣樣都話同security有關 ....

加上我之前又complanit過其他人做得慢, 唔夠醒, 所以咪叫我幫佢睇實o羅!! 依家又要同head office合作幾個project, 但樣樣都未定案, 搞到我企係度!

最大鑊係我老細同另一個manager大家玩緊野, 我夾係中間 ....

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

哦, 辦公室政治, 咁又真係幾煩.
我公司都有呢 d 嘢, 不過我係唔多理佢地,
好彩我有自己地盤, 佢地玩嘢都唔會玩到嚟我度 ~

頂部

快速美言