遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 又到聖誕!!!(update左我個list啦)
ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

virtual gift呀?

點換呀?真係唔多明boh

有人收唔到會唔會要去自殺?好似0個d online game既人咁

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

無架﹐ 講個信字架咋..  搵 admin 收集地址﹐參與既人到時會收到一個名同一個地址﹐然後買份平平地 US$10 內既禮物﹐最好係可以代表到當地或者果個國家﹐跟住俾果個人﹐仲要註明係新天藍 username 寄出既。  咁就個個參與既人都會收到一份由外地寄黎既小禮物囉。x'mas 過後﹐又可以影相貼出黎講俾大家知佢收到咩禮物﹐係邊個送既...etc.。

當然啦﹐您會話﹐咁如果有人話玩但唔最後唔寄﹐咁咪弊? 係架﹐不過 x'mas 咁高興﹐ 如果邊個咁賤﹐咁祝佢明年年頭衰到年尾囉!

頂部

sute_snoopy (~~小比比~~)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主 (小比比)
性別 男
UID 198

精華 3
帖子 1517
積分 3229   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-6-25

QUOTE:
原帖由 flash2man 於 2007-11-29 11:20 AM 發表
不過最大ge問題係點交換好呢???

不如交換積分la~~~~~

頂部

sute_snoopy (~~小比比~~)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主 (小比比)
性別 男
UID 198

精華 3
帖子 1517
積分 3229   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-6-25

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2007-11-29 09:55 PM 發表
無架﹐ 講個信字架咋..  搵 admin 收集地址﹐參與既人到時會收到一個名同一個地址﹐然後買份平平地 US$10 內既禮物﹐最好係可以代表到當地或者果個國家﹐跟住俾果個人﹐仲要註明係新天藍 username 寄出既。  咁就個個參與既人都 ...

試下咁都好wo~~~~~~~~
感覺會幾好~~~~~

頂部

flash2man (我愛芙蓉姐姐)     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160
積分 5664   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-23
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2007-11-30 01:55 AM 發表
無架﹐ 講個信字架咋..  搵 admin 收集地址﹐參與既人到時會收到一個名同一個地址﹐然後買份平平地 US$10 內既禮物﹐最好係可以代表到當地或者果個國家﹐跟住俾果個人﹐仲要註明係新天藍 username 寄出既。  咁就個個參與既人都 ...

好呀!呢個主意唔錯呀!

頂部

flash2man (我愛芙蓉姐姐)     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160

閱讀權限 60
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 sute_snoopy 於 2007-11-30 02:10 AM 發表

不如交換積分la~~~~~

上限同下限係幾多先!?

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

知道寄比邊個就唔好玩啦,唔用user name,仲真名就最好,咁咪唔知寄比邊個member囉
不過我地活躍份子得幾個,最後都會知係寄比邊個既
vancouver得jq同kurf
maly就係koon同馬拉糕
toronto就係超蛋同mt
澳門就閃人
edmonton就有我同flora
maryland就梗係米奇啦

可以大家pm米奇自己既真名同地址
之後再post參加人既名同地區,米奇再random send其中一個member比我地就得啦!

$10us又唔係好多錢,我諗唔會有人咁賤唔比呀
不過最好就快啦,因為有d國家好快就deadline for mail啦

頂部

風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160

閱讀權限 60
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2007-11-30 03:28 PM 發表
知道寄比邊個就唔好玩啦,唔用user name,仲真名就最好,咁咪唔知寄比邊個member囉
不過我地活躍份子得幾個,最後都會知係寄比邊個既
vancouver得jq同kurf
maly就係koon同馬拉糕
toronto就係超蛋同mt
澳門就閃人
edmonton就 ...

用真名仲刺激呀!

我想收到JQ寄比我份禮物呀!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2007-11-29 10:28 PM 發表
可以大家pm米奇自己既真名同地址
之後再post參加人既名同地區,米奇再random send其中一個member比我地就得啦!

我就係 exactly 咁既意思勒! 不過可能唔係 random 抽,而係跟據地區而定,例如,如果 A 要寄俾 Canada 既 B,咁 A 可能就會收到 C 由 Canada 寄出既禮物勒。   

所以阿閃,邊個會寄俾邊個,係由 admin 決定。 您可以自己私底下同 JQ 交換禮物,睇下佢肯唔肯?  

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 sute_snoopy 於 2007-11-29 09:11 AM 發表

試下咁都好wo~~~~~~~~
感覺會幾好~~~~~

咁到時真係搞得成的話,記得大力支持呀!  

頂部

快速美言