诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   農曆正月初六:挹肥

Set by ultraegg on 2011-2-8 01:13 PM
標題: 2月8日(星期二) 農曆正月初六:挹肥 嘅吹水post
MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

都幾準呀 ..   我話佢知我比佢個時辰我唔肯定 ..   佢問咗我一個問題 ..  你係咪有 2 個兄弟姊妹 ..  定係獨女 ..

我咪答佢我有一個弟一個妹 ..  佢話咁係呢個時辰啦 ..  另一個時辰你應該冇兄弟姊妹 ..

==================================
咁我又唔會信哂 ..   攞o黎參考都好 ..

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

hehehe.. 有冇提過 '女神效應' 嗰 d 呢!

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 MT 於 2011-2-8 09:53 PM 發表
都幾準呀 ..   我話佢知我比佢個時辰我唔肯定 ..   佢問咗我一個問題 ..  你係咪有 2 個兄弟姊妹 ..  定係獨女 ..

我咪答佢我有一個弟一個妹 ..  佢話咁係呢個時辰啦 ..  另一個時辰你應該冇兄弟姊妹 ..

======== ...

咁就叫幾準?~~佢話‘咁係呢個時辰’﹐你又‘唔肯定’播﹗除非你係真知呢個時辰
扮唔知試佢﹐佢問你一個問題 之後批出黎﹐咁先叫準嘛﹗

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

I'm sitting in the other locationès office for 2 hrs .... just sitting! Those guys in here will review with me after their shirt meeting ..... 2hrs is short meeting

And the other colleague said will show me ... but she keep talking to the other manager for nothing ......

I wanna go home ar!

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mpiipm 於 2011-2-8 11:05 PM 發表

咁就叫幾準?~~佢話‘咁係呢個時辰’﹐你又‘唔肯定’播﹗除非你係真知呢個時辰
扮唔知試佢﹐佢問你一個問題 之後批出黎﹐咁先叫準嘛﹗

咁梗係唔止講咁少野啦 ..  有唔少 point 都中 ..  咁我都話唔會信哂 ..  參考好

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2011-2-8 11:10 PM 發表
I'm sitting in the other locationès office for 2 hrs .... just sitting! Those guys in here will review with me after their shirt meeting ..... 2hrs is short meeting

And the other coll ...

咁又真係幾無謂既?﹗講'shirt'都要開個meeting!!

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mpiipm 於 2011-2-8 11:22 PM 發表

咁又真係幾無謂既?﹗講'shirt'都要開個meeting!!

:pn19:

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

Morning everyone.

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

Egg, MT.  Feb 11 is good for us to have dinner together.

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 benedictling 於 2011-2-8 11:59 PM 發表
Egg, MT.  Feb 11 is good for us to have dinner together.

good good so bro i will see u on fri

頂部

快速美言