LIPS Corner 新天藍 » 天藍茶舍 - Corner Cafe » 茶舍遊戲站 - Cafe Game Station » 十四匹馬... 咁你又睇到幾多匹馬呀?

2006-11-2 03:29 AM ultraegg
十四匹馬... 咁你又睇到幾多匹馬呀?

少過 兩 匹馬 ——你肯定是肓的
只看到 兩 匹馬 ——你眼睛有毛病
只看到 三 匹馬 ——你眼睛有點兒毛病
只看到 四 匹馬 ——你眼睛多少有點兒毛病
只看到 五 匹馬 ——你眼睛也許有點兒毛病
只看到 六 匹馬 ——你勉強湊合活著吧
只看到 七 匹馬 ——你堅持勉強湊合活著吧
只看到 八 匹馬 ——你基本上算正常
只看到 九 匹馬 ——你正常
只看到 十 匹馬 ——你比較優秀
只看到 十一 匹馬 ——你獨俱慧眼
只看到 十二 匹馬 ——你眼睛裡不揉沙子
只看到 十三 匹馬 ——你出類拔萃
只看到 十四 匹馬 ——你可以去中情局當差
多過 十四 匹馬 ——你精神有點問題 建議你去看醫生

2006-11-2 04:15 AM super-hing
=.=
好難睇...

2006-11-2 08:06 AM 自由神
我只看到六隻呀

2006-11-2 08:14 AM Orguss
我看到十四匹馬呀~ Wo ho ho :D :pn44: :pn38: :pn39:

2006-11-2 05:31 PM koon1218
我都算正常....
有八隻...:pn03:

2006-11-2 09:32 PM Edmund
我淨係睇到2隻咋~ :(:(

2006-11-2 10:48 PM 翰hon
我一睇就14隻馬~~~~
好得意~~我仲想圈晒d答案 放上黎得唔得呀~???

2006-11-2 11:00 PM 翰hon
[IMG]http://i131.photobucket.com/albums/p312/hon-hon/H01.jpg[/IMG]
唔係吹水架~~~~~~~~

2006-11-3 08:46 AM 翰hon
[quote]原帖由 [i]翰hon[/i] 於 2006-11-2 11:00 PM 發表
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p312/hon-hon/H01.jpg[/img]
唔係吹水架~~~~~~~~ [/quote]

我本來打算 呃貼 呃到去第二版先貼上去~~
不過又好似唔係幾好~~
我呢一貼咁低~~~應該唔會睇到既~~~:P

2006-11-6 09:13 AM 期待郎中...
[quote]原帖由 [i]翰hon[/i] 於 2006-11-3 08:46 發表
我本來打算 呃貼 呃到去第二版先貼上去~~
不過又好似唔係幾好~~
我呢一貼咁低~~~應該唔會睇到既~~~:P [/quote]
我搵到10隻咋~
但係睇到你依幅就知道仲有邊4隻啦!
但係呢~
我睇唔明"月亮"果處點樣似隻馬呀~

2006-11-7 10:36 AM super-hing
[quote]原帖由 [i]期待郎中...[/i] 於 2006-11-6 09:13 AM 發表

我搵到10隻咋~
但係呢~
我睇唔明"月亮"果處點樣似隻馬呀~ [/quote]

下我覺得 幾似 wor...

反而..月亮 下面d 樹支 就睇唔明~~~

2006-11-14 06:27 PM 薰衣草
我見到13隻

2006-11-16 11:15 PM 翰hon
[quote]原帖由 [i]期待郎中...[/i] 於 2006-11-6 09:13 AM 發表

我搵到10隻咋~
但係呢~
我睇唔明"月亮"果處點樣似隻馬呀~ [/quote]

我都係用"感覺"睇出黎~~~月亮係隻馬既正面~~~

就好似樹皮下面咁~~

其實平時睇多d雲~~圖案~~幻想~~就好easy睇架啦~

2006-11-27 12:40 PM flash2man

2006-12-15 12:06 AM 家有小揚

睇答案有d都真係好難睇~

2006-12-22 07:36 PM 型男E仔

2007-1-17 10:05 AM zebra
只看到 8 匹馬

2007-1-25 08:36 AM -Me-
only 9

2007-2-23 03:01 AM 8mui
只看到 七 匹馬 .....wu wu wu....

2007-2-27 03:25 PM jadeforever
僅看見八 匹馬。。:(

頁: [1] 2