LIPS Corner 新天藍 » 潮流特區 - Area Trend » [資訊] 最愛A&F的衛衣..係時候入貨啦...

2006-9-11 04:11 PM 安娜
[資訊] 最愛A&F的衛衣..係時候入貨啦...

我好鐘意冬天著衛衣..
但往往出面買的多數都係大大件..
所以我獨愛A & F:pn05:
佢 D cut好靚..值得一試..
以下是今季新款.....

2006-9-11 04:37 PM Ebichu~
vancouver 呢邊冇得買...:(
我好想要啊~

2006-9-12 12:03 AM 期待郎中...
我都好鍾意著衛衣嫁~~~
不過我就同你唔同啦!!!
我比較鍾意著大件d嘅衛衣喔~~~
因為感覺上舒服d......^^

2006-9-12 12:28 AM mickeyGoUp
個 cut 好似係幾靚喎!  個腰位收得好似幾好睇.. 有冇女會員買左可以著上身影幅相俾我地欣賞下呢?  安娜﹐就交俾您做啦啦!!! :D

2006-9-12 02:12 AM 薰衣草
[quote]原帖由 [i]期待郎中...[/i] 於 2006-9-11 11:03 AM 發表
我都好鍾意著衛衣嫁~~~
不過我就同你唔同啦!!!
我比較鍾意著大件d嘅衛衣喔~~~
因為感覺上舒服d......^^ [/quote]
我都係~~~~:D
加條男仔褲~型爆~~ :pn19:

2006-9-12 06:09 AM 斯仔
[quote]原帖由 [i]mickeyGoUp[/i] 於 2006-9-12 12:28 AM 發表
個 cut 好似係幾靚喎!  個腰位收得好似幾好睇.. 有冇女會員買左可以著上身影幅相俾我地欣賞下呢?  安娜﹐就交俾您做啦啦!!! :D [/quote]
同意同意......a&f既sweat....女仔著的確幾好睇.....but...周街都有人著=="

2006-9-12 09:41 AM 安娜
[quote]原帖由 [i]mickeyGoUp[/i] 於 12/9/2006 12:28 AM 發表
個 cut 好似係幾靚喎!  個腰位收得好似幾好睇.. 有冇女會員買左可以著上身影幅相俾我地欣賞下呢?  安娜﹐就交俾您做啦啦!!! :D [/quote]

嘩...我驚我著左你地即刻唔覺得靚喎...
不過我都試下啦...
但仲未send到黎...
到左再post上黎啦!!!!

2006-9-12 09:43 AM 安娜
[quote]原帖由 [i]斯仔[/i] 於 12/9/2006 06:09 AM 發表

同意同意......a&f既sweat....女仔著的確幾好睇.....but...周街都有人著==" [/quote]

係啦...仲要唔知真定假添呀....
搞到我唔敢係d水貨鋪買

2006-9-12 10:07 AM 斯仔
梗係唔去水貨鋪la....a&f d專門店...梗有一間係左近.....

2006-9-12 10:22 AM 安娜
[quote]原帖由 [i]斯仔[/i] 於 12/9/2006 10:07 AM 發表
梗係唔去水貨鋪la....a&f d專門店...梗有一間係左近..... [/quote]

但香港無呢....
所以只好上網買..
shipper仲貴過咩呀~~~~

2006-9-12 10:51 AM 斯仔
如果你第時睇岩咩款send張相黎我幫你買都得ga...如果你信得過我....hahahahaha

2006-9-12 11:00 AM 安娜
[quote]原帖由 [i]斯仔[/i] 於 12/9/2006 10:51 AM 發表
如果你第時睇岩咩款send張相黎我幫你買都得ga...如果你信得過我....hahahahaha [/quote]

點解的???

2006-9-12 11:02 AM 斯仔
我係美國丫ma....周街都係a&f store...hahhahaha

2006-9-12 11:14 AM 安娜
[quote]原帖由 [i]斯仔[/i] 於 12/9/2006 11:02 AM 發表
我係美國丫ma....周街都係a&f store...hahhahaha [/quote]

你就好啦...
我成日想行..但都無咩機會去美國....

2006-9-12 11:24 AM 斯仔
講真果句a&f store...我都係入過去3次咁大把......果度d野唔太岩我hahahaha

2006-9-12 11:33 AM 安娜
係...
女裝我覺得ok喎...男裝就少睇...
不過有時我都覺得有DD貴....
我信得過你的.............我諗你唔會呃我掛~~~
哈:p

2006-9-12 11:41 AM 斯仔
[quote]原帖由 [i]安娜[/i] 於 2006-9-12 11:33 AM 發表
係...
女裝我覺得ok喎...男裝就少睇...
不過有時我都覺得有DD貴....
我信得過你的.............我諗你唔會呃我掛~~~
哈:p [/quote]

hahahaha......咁有機會你睇岩咩款講我知我幫你搵下low.....

2006-9-12 11:50 AM ah_cho
[quote]原帖由 [i]斯仔[/i] 於 2006-9-12 11:24 AM 發表
講真果句a&f store...我都係入過去3次咁大把......果度d野唔太岩我hahahaha [/quote]

我入過兩次咋
咁岩呢度有一間,我個個星期買送都經過
但係好少入去
佢0的裝飾太深啦,入到去黑麻麻
我0的朋友話分分鐘入去買左爛野都睇唔到

2006-9-12 12:00 PM 斯仔
[quote]原帖由 [i]ykwan850[/i] 於 2006-9-12 11:50 AM 發表

我入過兩次咋
咁岩呢度有一間,我個個星期買送都經過
但係好少入去
佢0的裝飾太深啦,入到去黑麻麻
我0的朋友話分分鐘入去買左爛野都睇唔到 [/quote]
點會買到爛野=.=...買到都拎返去return la.....

2006-9-12 12:04 PM 安娜
[quote]原帖由 [i]斯仔[/i] 於 12/9/2006 11:41 AM 發表

hahahaha......咁有機會你睇岩咩款講我知我幫你搵下low..... [/quote]

:pn03:咁講住唔該先啦~~~

頁: [1] 2