2008-10-16 06:04 AM Brief
用一首歌名回答樓上的問題

用一首歌名回答樓上的問題

遊戲規則:
就是必須用一首歌名來回答上的問題,並最好寫明歌手是誰

例如:
引用:
1樓:試過什麼難忘的事?

引用:
2樓:(答)停電 - 陳小春+黃馨
    (問)喜歡食什麼食物??

引用:
3樓:(答)豬骨湯麵 - 鄧健泓
    (問)現在正做什麼??

2008-10-16 06:05 AM Brief
(答)自我催眠 - 羅志祥

[youtube]A6HVoYU7m3c[/youtube]

(問)男人鍾意女人做咩野?

2008-10-16 06:31 AM mpiipm
(樓上問)男人鍾意女人做咩野?

(答)妖女 - 梅艷芳

[youtube]so0Jeb72j7w[/youtube]

(問樓下)開完大﹐發覺冇廁紙兼冇水﹐你會點?

2008-10-16 06:48 AM Brief
回復 #3 mpiipm 的帖子

啜泣 - 容祖兒
壓力大你會做d咩?
[youtube]uyuZeYI1Qu4[/youtube]

2008-10-16 08:47 AM mickeyGoUp
放縱 - 林憶蓮

[youtube]bWVclik9wrg[/youtube]

想放縱最好去邊度?

2008-10-16 09:08 PM Brief
冒險樂園 - 陳冠希

[youtube]UgMg2waEm2Q[/youtube]

臨放工先知要 OT 你會..........

2008-10-16 09:29 PM MT
逼得太緊 – Kary

[youtube]-AwgVWgDxes[/youtube]

放大假最想做咩 ?

2008-10-16 11:17 PM sute_snoopy
離家出走 - 衛蘭

[youtube]eE0TcxMW0CI[/youtube]

考試前一日先發覺唔見左本書........你會.....??

2008-10-17 04:22 AM mpiipm
傻笑 - 周麗淇

老細話如果想升職加人工,你要'識做',咁你點答?

2008-10-23 12:37 PM flash2man
財神到 - 許冠傑

[youtube]f-ORYVaMDxw[/youtube]

人類幾時可以飛出太陽系?

2008-10-23 07:30 PM mickeyGoUp
明日世界終結時 - 張學友

[youtube]QgdKgLqaJjY[/youtube]

但如過有一日,外星人從太陽系以外到訪您屋企,您會.........

2008-10-24 09:35 AM flash2man
祝你平安 - 孫悅

[youtube]_41Pj5u2-TI[/youtube]

如果呢個外星人話暗戀你, 仲同你講話想同你發展感情 (假設外星人冇性別之分) , 咁你點回答佢呢 ?

2008-10-24 11:12 AM koon1218
(你沒有)好結果 - 李蕙敏

[youtube]eC7qull5LWs[/youtube]

如果有人問候令尊, 你會如何回答??:pn03:

2008-10-24 11:50 AM mpiipm
謝謝你的愛 - 劉華

[youtube]H-s3Nc62hG4[/youtube]

拍o左十年拖﹐先發覺你女友係你同父異母親妹﹐你會點?

2008-10-24 12:08 PM flash2man
死了都要愛 - 信樂團

[youtube]xu-ESYBQnpY[/youtube]

有人話你聽你個伴侣原來係變性人 , 嘩 ! 咁你會點 ?

2008-10-24 12:21 PM Coolio
喘一口氣 - PixelToy

[youtube]HX6WeyNW_kc[/youtube]

經濟差, 食咩好?

2008-10-24 12:26 PM flash2man
白面包 - 傅佩嘉   

有一日 , 見返舊情人 , 佢問你借錢 , 你會點答 ?

2008-10-24 12:51 PM mpiipm
忘了我是誰 - 王海玲

[youtube]bwXZRBsf8fo[/youtube]

老婆半夜兩點推醒你要你買宵夜﹐你會。。。

2008-10-24 01:02 PM flash2man
屈到病 - 張學友

[youtube]rrpJjb1RlZ0[/youtube]

諗住落街買野 , 臨俾錢發現自己唔記得帶錢 , 咁點算 ?

2008-10-24 01:11 PM Coolio
早餐派 - 黃耀明

[youtube]9NyWqizc3pM[/youtube]

冒險去邊度??

頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10