LIPS Corner 新天藍 » 體育狂熱 - Sport Fever » [公告]體育狂熱---會員意見或問題區及舉報區

2006-8-16 01:35 PM antonylau
[公告]體育狂熱---會員意見或問題區及舉報區

[color=Orange][size=3]大家係體育狂熱區遇到什麼的問題,可以係度提出,我地版主團會盡快解答你地的問題。[/size][/color]

2006-8-16 10:32 PM Edmund
why [8月16日]新天藍足眼光--[No.1]英格蘭 對 希臘 还没有开post给我们玩啊?
还有5个钟头而已~ T___T

2006-8-16 10:53 PM antonylau
[quote]原帖由 [i]Edmund[/i] 於 2006-8-16 22:32 發表
why 新天藍足眼光--英格蘭 對 希臘 还没有开post给我们玩啊?
还有5个钟头而已~ T___T [/quote]
因為呢個是試帖,供版主們研究,英超開鑼日,便會正式推出。

2006-8-16 11:37 PM ryuhei
咁 "[8月14日截止]足球問答比賽 "幾時派彩?

2006-8-17 09:17 PM antonylau
[quote]原帖由 [i]ryuhei[/i] 於 2006-8-16 23:37 發表
咁 "足球問答比賽 "幾時派彩? [/quote]
真係唔好意思,我地會盡快頒獎架喇,請耐心等候

2006-8-22 09:32 PM Edmund
请问今晚和明晚的赛事有开盘吗? ^^

2006-8-22 09:36 PM antonylau
[quote]原帖由 [i]Edmund[/i] 於 2006-8-22 21:32 發表
请问今晚和明晚的赛事有开盘吗? ^^ [/quote]
對不起,我太忙了,我相信現在只會維持每星期都會有得玩,請見諒,

2006-8-26 12:05 AM ryuhei
我發現足彩區有人賭白頭片wor
買既x仲多過有既........

2006-9-1 11:46 PM 型男E仔
估中者,將獲得1XG作獎勵,相反估錯是不會獲得[color=Red][size=6]"無"[/size][/color]何XG。

寫錯字嗎???????????

2006-9-9 02:19 AM ryuhei
想問下明燈係咪一定要估中賽果sin有機會win多5xg?
定還是只要寫得好就ok?

2006-9-18 04:11 AM antonylau
[quote]原帖由 [i]ryuhei[/i] 於 2006-9-9 02:19 發表
想問下明燈係咪一定要估中賽果sin有機會win多5xg?
定還是只要寫得好就ok? [/quote]
要中賽果同寫得好兩樣先可以win 5XG

2006-9-19 12:04 PM francais
[url]http://www.lipscorner.net/viewthread.php?tid=4914[/url]

好似過佐好多日都未發獎哦,係咪唔記得佐呢~

2006-9-19 05:30 PM antonylau
[quote]原帖由 [i]francais[/i] 於 2006-9-19 12:04 發表
[url]http://www.lipscorner.net/viewthread.php?tid=4914[/url]

好似過佐好多日都未發獎哦,係咪唔記得佐呢~ [/quote]
無錯,係我一時忘記,唔好意思各位。請見諒。

2006-10-20 12:55 AM francais
關於新版足眼光有幾個疑問
首先係點解改版方案同投票結果唔同既……
其次係bonus問題,我覺得無呢個必要,既然估得中波膽,就一定中勝負和啦
無理由買A贏而波膽又買A輸的,無人會甘做
另外獎金似乎太多了,雖然波膽難度好高,不過都不至於20XG,好似偏離佐開始的方案

2006-11-7 01:35 PM antonylau
[quote]原帖由 [i]francais[/i] 於 2006-10-20 00:55 發表
關於新版足眼光有幾個疑問
首先係點解改版方案同投票結果唔同既……
其次係bonus問題,我覺得無呢個必要,既然估得中波膽,就一定中勝負和啦
無理由買A贏而波膽又買A輸的,無人會甘做
另外獎金似乎太多了,雖 ... [/quote]
明白,我會去調整一下。

2007-6-16 05:50 AM zmnnch
Can you look at my post for June 14th Game, is my result "within the 2 points range" of the final score?

San Antonio @ Cleveland

取勝分差:Cleveland +1分

Thanks

頁: [1]