2006-8-7 12:45 AM 藍斯
[Sydney] [多國菜] The Vogue Cafe

先來一個cafe shop~
呢間鋪雖然唔出名, 不過勝在環境好
雖然佢位置shopping centre裡面, 不過位置夠角落, 一d都唔噪吵
而且有沙發坐, 配柔和燈光, 真係一流~

2006-8-7 10:02 PM adrian_tbi
我住晌Macquarie對面
VogueCafe係一個溫書既好地方... 夠靜
我上個禮拜先去完。
一杯cappuccino加個Chicken Schnitzel Sandwich(超大份)都係$10有找。
值得去呀!

2006-8-9 09:15 PM mickeyGoUp
係唔係類似 starbucks 既 cafe 黎呢?

得閒影幾幅相俾我地睇下環境丫?  :)

2006-8-9 11:31 PM adrian_tbi
[quote]原帖由 [i]mickeyGoUp[/i] 於 2006-8-9 09:15 PM 發表
係唔係類似 starbucks 既 cafe 黎呢?

得閒影幾幅相俾我地睇下環境丫?  :) [/quote]
aiya... 我今日先去完果到溫書+食lunch
食左個bacon and cheese quiche, 一件hazelnut mousse cake 同飲左一杯Cappuccino...

下次影d俾你地睇

2006-8-10 02:19 AM 藍斯
我都係macquarie學生~
有時得閒去食個tea真係幾唔錯
通常我係食件toast or banana bread再加杯capp
加埋都係4.9元, 真係好抵
不過我自己都係整開coffee
有時稍嫌裡面有個老太太整flat white整得太多泡~

2006-9-2 09:36 PM 三番皇后
我都係MQU學生
不過我就無去過...
但係您地都講咁好
等我聽日去先

頁: [1]